Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
You säsong 4 bekräftad av Netflix

You säsong 4 bekräftad av Netflix

  • Netflix
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
14 oktober 2021
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
14 oktober 2021

Publikfavoriten ser inget slut den närmaste tiden

Imorgon har den tredje säsongen av Netflix hyllade dramathriller "You" premiär på streamingtjänsten där fansen får tio nya avsnitt att kasta sig över. Redan nu har vi stora nyheter att dela med oss av gällande seriens framtid: You säsong 4 är bekräftad!

MER LÄSNING:

You är inte bara en av de stora favoriterna på Netflix, den är också en av alla de produktioner som finns sig en smäll av pandemin och sköts upp. Men det råder inga tvivel om att streamingbjässen vill satsa vidare på serien, som nu kommer tillbaka med nya avsnitt där Joe (spelad av Penn Badgley) försöker leva ett normalt familjeliv. Redan innan premiären av den aktuella tredje säsongen avslöjar de nämligen att vi får se You säsong 4. 

Se videon som bekräftar att vi får mer av serien framöver: 

Som du säkerligen noterar i denna smarriga video är inte bara den upprepande ordleken, utan också att vi inte får något premiärdatum. Men av allt att döma kommer vi inte att behöva vänta lika länge mellan den tredje och fjärde säsongen som vi fått göra mellan den andra och tredje.

Då förväntas You säsong 4 ha premiär

Baserat på takten Netflix höll mellan den första och andra säsongen, och som de brukar hålla under sina produktioner, kommer You säsong 4 att släppa drygt ett år efter den pågående säsongen. Det vill säga under hösten 2022.

Filmtopp håller dig uppdaterad om senaste nytt kring serien.

 

NÄSTA ARTIKEL