KLART: Då släpps återträffen i Love is Blind Sverige – se ny trailer

Vilken tid på dagen släpps Love is Blind – återträffen? Nu vet vi klockslaget

  • Netflix
Filmtopp
Uppdaterad kl. 09:01 | Publicerad 28 januari 2024 kl. 08:01

Det dröjer innan avsnittet är ute

Har du checkat in på Netflix för att se "Love is Blind Sverige" återträffen och upptäckt till din förskräckelse att avsnittet inte går att spela upp?

Love is Blind SverigeNetflix har visat sig vara den reality vi alla behövt. Under sin första säsong har den tagit med tittarna på vad som varit en oförglömlig resa med emotionella svängar så det räcker och blir över. Med nio avsnitt ute återstår det endast ett – Återträffen – där vi får se vad statusen är på deltagarna i dag. Håller alla paren som valde att tacka ja under sina bröllop fortfarande ihop, eller finns det möjligtvis någon kärlek som kollapsat?

LÄS OCKSÅ: 

Vilken tid på dagen släpps Love is Blind – återträffen? Nu vet vi klockslaget
Foto: Netflix.

Vilken tid på dagen släpps Love is Blind – återträffen? Nu vet vi klockslaget

Har du ställt larmet och hängt på Netflix lås för att få uppleva spänningen prick 09:00 och inte en sekund senare, och upptäckt till din stora besvikelse att avsnitt 10 ännu inte går att se? Då är du allt annat än ensam. Vi behöver tyvärr ge dig det blytunga beskedet att det dröjer mer än en timme eller två tills dess att du kan se det.  

LÄS OCKSÅ: 

Vi har tagit reda på att Love is Blind Sverige – återträffen släpps på Netflix den 28 januari klockan 18:00. Det är en betydligt längre väntan på dagen än vad det varit med tidigare släpp där man kört ut alla föregående släpp klockan 09:00 på dagen. 

Håll ut, kära vän!

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL