Meira Omar från Love is Blind är stor stjärna på YouTube

Meira Omar från Love is Blind är stor stjärna på YouTube

  • Netflix
Axel Diedrichs
24 januari 2024 kl. 11:01

Har en kanal med över 50 miljoner visningar

Meira Omar är en av deltagarna i "Love is Blind Sverige". Om du känner igen henne sedan tidigare kan det bero på att du sett henne på YouTube.

30-åriga Meira Omar är en av de deltagare som fått mest speltid under Netflix första säsong av svenska Love is Blind. Under avsnittens gång har tittarna fått följa hennes resa från att sitta i kapslarna och prata mot en vägg till att komma ut på den andra sidan förlovad med Oskar Nordstrand. Tittarna ser nu med spänning fram emot att få veta hur det går för dem när nya avsnitt släpps.

Meira Omar från Love is Blind är stor stjärna på YouTube
Meira och Oskar. Foto: Netflix.

Visste du att Meira Omar från Love is Blind är stor stjärna på YouTube?

Är du rädd att du kommer sakna Meira Omar när Love is Blind tar slut senare i januari? Då kan du fortfarande spendera tid med henne på nätet. Hon är nämligen en stor stjärna på YouTube där hon lägger ut Bollywood-inspirerade dansvideos som är väldigt populära.

På sin kanal har Meira närmare 300 000 prenumeranter och en bit över 50 miljoner visningar, där hennes mest visade klipp har setts av 18 miljoner användare. Hon verkar däremot inte vara särskilt aktiv på just YouTube, det senaste klippet hon lade ut är nu över ett år gammalt. Desto mer aktiv är hon på Instagram där hon har 120 000+ följare – där lägger hon dagligen ut grejer för den som vill följa henne närmar. Likaså har Meira ett TikTok-konto där hon lägger ut både de ena och det andra.

Se Meiras mest populära dansvideo här:

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL