Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Vem dödade Sara? säsong 3 – Detta vet vi

Vem dödade Sara? säsong 3 – Detta vet vi

  • Netflix
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
23 maj 2021
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
23 maj 2021

Känns tryggt med förlängning.

Med en lika stark, om än kortare, andra säsong är det många som undrar ifall vi har Vem dödade Sara? säsong 3 framför oss. Filmtopp har luskat i saken!

MER LÄSNING:

Nytt på Netflix

Bästa serierna på Netflix 2021

Det finns ett oerhört stort intresse för thrillerserien, som när den först kom ut spenderade många veckor på Netflix internationella topplista. Den andra säsongen gör produktionen på nytt till etta i USA, vilket gör den till deras mest populära icke-engelskspråkiga serie hittills. Innebär det att vi kommer få se Vem dödade Sara? säsong 3 längre fram?

Den andra säsongen består av åtta avsnitt, vilket är två mindre än den första. Men uppföljaren har ett starkt innehåll från början tills då att den slutar i en minst sagt spännande cliffhanger som väcker stora frågor. Av den anledningen och att serien håller sig fortsatt älskad känner vi oss trygga med att man bygger vidare på produktionen.

Även om Netflix inte bekräftat Vem dödade Sara? säsong 3 ännu, så är en sak glasklar: streamingtjänsten tror stenhårt på serien. Redan innan den första säsongen var ute hade man beställt den andra, som nu finns att se i sin helhet. 

När kommer Who Killed Sara? säsong 3?

Att Netflix ännu inte gett klartecken för en tredje säsong av serien (som på engelska heter Who Killed Sara?) behöver inte betyda att den är i gungning. Deras beslut att förnya den redan innan sin premiär tillhör ovanligheterna. Vi räknar med att streamingtjänsten satsar vidare på serien och att de håller trycket uppe. Baserat på den takt de brukar arbeta i, så förväntar vi oss att få se Vem dödade Sara? säsong 3 under början på 2022. 

Filmtopp uppdaterar dig om seriens framtid.

 

NÄSTA ARTIKEL