Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Vad som än händer säsong 2 finns nu på Netflix

Vad som än händer säsong 2 finns nu på Netflix

  • Netflix
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
04 december 2022
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
04 december 2022

Chalke och Heigl är tillbaka

Nya avsnitt av "Vad som än händer", serien som heter "Firefly Lane" på engelska, är nu tillbaka på Netflix – första halva av säsong 2 finns att streama från och med i dag, den 2 december.

"Vad som än händer" (Firefly Lane) är den romantiska serien med Sarah Chalke och Katherine Heigl i huvudrollerna. Serien är nu tillbaka på Netflix med sin andra säsong. Säsongens första del släpps i dag, den 2 december, och består av totalt nio stycken avsnitt. Den andra delen kommer att släppas 2023 och består av sju avsnitt.

Handlingen i serien kretsar kring bästa vännerna Tully (Heigl) och Kate (Chalke) – en på pappret omaka duo som stått vid varandras sida sedan tonåren och tycks göra det vad som än händer. Det är åtminstone så det sett ut, men en tragedi hotar att rubba vänskapen. I den andra säsongen dyker vi djupare ner i det som kommit emellan Tully och Kate, för att få konkreta svar på vad som verkligen har hänt.

Vad som än händer är skapad för Netflix av Maggie Friedman. I rollerna ser vi Sarah Chalke, Katherine Heigl, Ali Skovbye, Roan Curtis, Ben Lawson, Beau Garret och Yael Yurman m.fl.

Seriens nya säsong befinner sig just nu högt upp på toppen bland Netflix mest populära titlar. 

Mer läsning:

NÄSTA ARTIKEL