Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Undercover säsong 4 – detta vet vi

Undercover säsong 4 – detta vet vi

  • Netflix
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
11 januari 2022
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
11 januari 2022

Kan vi se fram emot Undercover säsong 4?

Belgiska "Undercover" har blivit en riktig tittarfavorit i Sverige och många andra länder. Många svenskar har kastat sig över den tredje säsongen, vilket givetvis leder till frågan om de kan vänta sig även en fjärde säsong framöver?

LÄS OCKSÅ:

"Undercover" är den belgiska Netflix-serien som är baserad på verkliga händelser om två undercover-agenter som infiltrerar ett drognätverk. Duon nästlar sig in i verksamheten genom att låtsas vara ett par på den camping där nätverkets ledare vistas på helgerna.

Den nagelbitande serien finns nu i tre säsonger på Netflix och har du redan hunnit beta av den senaste säsongen, så är du säkerligen nyfiken på om det blir en fortsättning framöver.

När kommer Undercover säsong 4?

I skrivande stund har Netflix inte annonserat att det blir en säsong 4 av Undercover, men streamingtjänsten har inte heller sagt att serien nu kommer att tacka för sig. Det innebär att dörren för ytterligare avsnitt åtminstone står öppen.

Vad som talar för en fjärde säsong är bl.a. att Netflix tycks fortsätta sin satsning på icke-engelskspråkiga serier och Undercover är en av relativt få titlar från den belgiska marknaden som har lyckats göra avtryck internationellt. Att den tredje säsongen dessutom lyckats ta sig in på topplistorna över de mest sedda serierna i flertalet länder är också ett gott tecken för den som hoppas på mer av serien.

Något som skulle kunna tala emot att Undercover fortsätter i all oändlighet är att det, som sagt, är en serien som är förankrad i verkliga händelser. Det finns visserligen ingenting som stoppar serien från att helt avvika från sitt inspirationsmaterial, men vill den bibehålla en koppling till händelserna som triggade serien så finns det en gräns för hur mycket som kan hända framöver.

Tillåts vi gissa skulle vi säga att det finns goda chanser att Undercover kan mjölkas ytterligare lite till. Blir en fjärde säsong bekräftad skulle den rimligtvis kunna komma någon gång i början av 2023. Det gick dock lång tid mellan premiärerna av säsong två och tre, så det skulle mycket väl kunna dröja ännu längre.

Filmtopp uppdaterar dig med ny information så fort vi vet mer.

NÄSTA ARTIKEL