Trailer till Don't Look Up – se Chalamet, DiCaprio, Streep, Lawrence m.fl.

Trailer till Don't Look Up – se Chalamet, DiCaprio, Streep, Lawrence m.fl.

  • Netflix
Emil Oscar Rasmussen
16 november 2021 kl. 19:11

Extremt många stjärnor i Netflix Don't Look Up

Netflix har släppt en officiell trailer till sin kommande storfilm "Don't Look Up" – och frågan är om filmen inte har streamingtjänstens mest imponerande rollbesättning någonsin?

Netflix har släppt en officiell trailer till deras storsatsning Don't Look Up. Filmens huvudroller spelas av Leonardo DiCaprio och Jennifer Lawrence, men de är långtifrån de enda stjärnnamnen i filmen.

Handlingen i Don't Look Up kretsar kring två astronomer, en student (Lawrence) och hennes lärare (DiCaprio). Tillsammans upptäcker de att en stor komet är på väg mot jorden – och den är stor nog att utrota mänskligheten. Dessvärre verkar ingen riktigt bry sig om deras katastrofala upptäckt, så för att få mänskligheten att förstå allvaret i situationen beger dig sig ut på en stor mediaturné.

LÄS OCKSÅ:

Se trailern till Don't Look Up här:

Netflix har spänt musklerna ordentligt när det kommer till Don't Look Up, genom att liksom samla en extremt namnkunnig rollbesättning.

Med namn som Leonardo DiCaprio, Jennifer Lawrence, Timothée Chalamet, Cate Blanchett, Meryl Streep, Jonah Hill, Ariana Grande och Ron Perlman – för att bara nämna några – är det utan tvekan en av streamingtjänstens stjärntätaste filmer någonsin.

För filmens regi och manus står dessutom Oscarsvinnaren Adam McKay, som gjort stor succé med filmer som Anchorman (2004), The Other Guys (2010), The Big Short (2015) och Vice (2018).

"Don't Look Up" har premiär på Netflix på julafton, den 24 december.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL