TRAILER: Drama och olycklig kärlek i Young Royals säsong 2

TRAILER: Drama och olycklig kärlek i Young Royals säsong 2

  • Netflix
Filmtopp
18 oktober 2022 kl. 15:10

Nu återvänder Netflixdramat med sex nya avsnitt

Snart är det dags att återgå till Hillerska. I en ny trailer till Young Royals säsong 2 vittnas det om stora känslor och olycklig kärlek.

Ett jullov har passerat och prins Wilhelm och resten av hans klasskamrater är tillbaka på Hillerska. Simon försöker gå vidare och finna sin egen väg. August brottas med dåligt samvete och vill bli förlåten. Felice står äntligen upp för sig själv, medan Sara slits mellan gamla lojaliteter och nya vänner.

När Wilhelm försöker hämnas på August och vinna tillbaka Simons tillit skapar han nya problem för kungahuset som hotar att rucka hela statsskicket… Det är mer drama och fler intriger i den nya säsongen av Netflix-serien som har tagit världen med storm.

Internationell dundersuccé

Den svenska Netflixserien Young Royals har blivit ett internationellt fenomen med hängivna fans över hela världen. Från ingenstans fick seriens ena huvudrollsinnehavare, Edvin Ryding, 1,8 miljoner Instagramföljare och blev en global stjärna – särskilt i Sydamerika, där historien om en hemligt homosexuell prins på en internatskola, har fått starkt positiv resonans.

Se trailern till Young Royals säsong 2 här:

Young Royals säsong 2 har premiär på Netflix den 1 november.

Mer läsning:

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL