Trailer: DiCaprio och Lawrence i Don't Look Up

Trailer: DiCaprio och Lawrence i Don't Look Up

  • Netflix
Emil Oscar Rasmussen
08 september 2021 kl. 16:09

Extremt stjärntätt i Netflix kommande komedi.

Regissören Adam McKay ligger bakom allt från "Vice" och "The Big Short" till "Anchorman" och "The Other Guys". Snart är han aktuell med komedifilmen "Don't Look Up" – och Netflix har precis släppt en rykande färsk teaser till filmen.

Adam McKay har flertalet storsuccéer på sin meritlista och med Don't Look Up satsar han och Netflix stort på en ny hit – det syns inte minst på den extremt namnkunniga rollbesättningen.

Leonardo DiCaprio, Jennifer Lawrence, Timothée Chalamet, Jonah Hill, Cate Blanchett, Meryl Streep och Ron Perlman är bara några av skådespelarna som vi kommer att få se i filmen. Till och med världsartisterna Ariana Grande och Kid Cudi har roller i filmen!

Don't Look Up är en berättelse om två astronomer, en student (Lawrence) och hennes lärare (DiCaprio), som upptäcker att en komet är på kollisionskurs med jorden – vilket innebär domedagen för mänskligheten. Till råga på allt verkar ingen riktigt bry sig om deras upptäck, så för att varna mänskligheten om den stundande undergången måste de ge sig ut på en mediaturné. Den stora frågan är om de kommer att lyckas övertyga världen om den stundande faran...

SE DEN FÖRSTA TEASER-TRAILERN TILL "DON'T LOOK UP" HÄR:

I samband med teasern har Netflix dessutom presenterat ett premiärdatum för den kommande storfilmen. Don't Look Up landar på streamingtjänsten och i utvalda biografer (sannolikt i USA) på julafton, den 24 december.

LÄS OCKSÅ: Nya komedier 2021 – bästa tipsen

Bilder stjärnorna i Don't Look Up:

Meryl Streep i Don't Look Up
Meryl Streep. Foto: Netflix.
Timothée Chalamet i Don't Look Up
Timothée Chalamet. Foto: Netflix.
Kid Cudi och Ariana Grande i Don't Look Up
Kid Cudi och Ariana Grande. Foto: Netflix.
Jonah Hill i Don't Look Up
Jonah Hill. Foto: Netflix.
Ron Perlman i Don't Look Up
Ron Perlman. Foto: Netflix.
Cate Blanchett m.fl. i Don't Look Up
Cate Blanchett m.fl. Foto: Netflix.

LÄS OCKSÅ: Bästa filmerna på Netflix

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL