Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Top Boy säsong 3 – Detta vet vi

Top Boy säsong 3 – Detta vet vi

  • Netflix
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
18 mars 2022
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
18 mars 2022

Statusen på Netflix populära kriminaldrama

Kriminaldramat "Top Boy" är en av de mest populära serierna på Netflix just nu. Kommer vi att få se mer av den framöver på streamingtjänsten? Detta vet vi!

Top Boy är en benhård kriminalare om två erfarna knarklangare som återvänder till Londons tuffa gator, och jämförs ofta med en annan bjässe, The Wire. Den första säsongen av Top Boy släpptes så tidigt som 2011. Den andra säsongen, som nu också finns att se på Netflix, kom ut först 2013. Så vad är statusen, kommer vi att få se Top Boy säsong 3 på streamingtjänsten? 

Det är inte bekräftat av svenska Netflix att de kommer visa även den tredje säsongen, men vi känner oss givetvis trygga med att så blir fallet. Detta eftersom den tredje säsongen av Top Boy redan är gjord och hade sin premiär på Channel 4 2019, det vill säga innan Netflix köpte upp rättigheterna. Att de skulle visa endast två av tre säsonger låter för knäppt för att kunna bli sant. Dessutom visar redan Netflix den tredje säsongen i andra länder.   

Top Boy säsong 4? 

Ja, även om vi inte har ett releasedatum så är vi säkra på att Top Boy säsong 3 förr eller senare kommer att visas på svenska Netflix. Men finns det planer för serien att fortsätta med en fjärde säsong? Vad vi vet finns det ännu inget bekräftat gällande Top Boy säsong 4, men vi har svårt att se Netflix blunda för hur populär serien är just nu. Den är i skrivande stund etta i bland annat Danmark, Irland och Storbritannien. Här hemma i Sverige är den just nu den näst mest populära serien efter Taboo

Det skulle inte förvåna oss om saker och ting snart börjar röra på sig gällande Top Boy säsong 4. Men först och främst får vi se fram emot när att den tredje säsongen ska nå streamingtjänsten. 

Filmtopp håller dig uppdaterad om vad som händer runtomkring produktionen.

MER LÄSNING:

NÄSTA ARTIKEL