Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Too Hot to Handle säsong 3 – detta vet vi

Too Hot to Handle säsong 3 – detta vet vi

  • Netflix
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
02 juli 2021
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
02 juli 2021

Får vi svettas i fler säsonger med singlarna på stranden?

Vi svenskar verkar älska att bänka oss framför tv:n för att följa välskapta människor som försöker hitta kärleken (typ) framför kameran, men vi är långt ifrån ensamma och det är Netflix realityserie "Too Hot to Handle" ett bevis på. Serien har skaffat sig en stor skara fans på flera håll i världen. Frågan som alla ställer sig nu är om det kommer fler säsonger till streamingtjänsten?

Det har varit populärt med den här typen av realityserier i ett par år nu – det vill säga, typen där attraktiva människor samlas på en paradisisk plats och kommer nära varandra inom ramarna för dokusåpans format. Liknande program som vi är bekanta med i Sverige är Paradise Hotel och Ex on the Beach, varav den förstnämnda har kantats av skandaler under våren 2021.

Vanligtvis brukar det näst intill kännas som om deltagarna uppmuntras till att vara intima med varandra, men det som gör Too Hot to Handle unikt och lockande för många är seriens stora twist – för att vinna den totala prispotten på 100 000 USD får deltagarna inte ha sex med varandra eller kyssas.

Den första säsongen av Too Hot to Handle kom till Netflix i april 2020, medan den andra säsongen landade på streamingplattformen i slutet av juni 2021. Men nu är frågan som sagt om det blir några fler säsonger av den uppskattade realityserien?

Filmtopp har svaret.

Ja, det kommer en Too Hot to Handle säsong 3!

Too Hot to Handle säsong 3 - detta vet vi
Too Hot to Handle säsong 2. Foto: Netflix.

Redan nu är det bekräftat att det blir en säsong 3 av Too Hot to Handle. Efter den första säsongen valde nämligen Netflix att lägga en beställning på inte bara en, utan två nya säsonger. Det har med andra ord varit känt ett tag att säsong 2 inte skulle bli den sista.

Seriens första säsong spelades in i Mexiko, men både den andra och den tredje säsongen har spelats in på Turks- och Caicosöarna. Och ja, du läste rätt, de har spelats in – den tredje och kommande säsongen är redan inspelad. Inspelningen av den inleddes kort efter att säsong 2 var färdiginspelad.

Då kommer säsong 3 av Too Hot to Handle.

De goda nyheterna är att Too Hot to Handle säsong 3 som sagt redan är färdiginspelad. De något sämre nyheterna är att vi inte vet exakt när den tredje säsongen kommer att ha premiär. Vår bästa gissning är dock att det inte kommer att dröja alltför länge innan vi får se fler avsnitt av serien.

Mellan säsong 1 och 2 av Too Hot to Handle dröjde det ungefär 14 månader, och eftersom den tredje säsongen redan är inspelad kan vi inte tänka oss att vi behöver vänta mer än ett år på de kommande avsnitten. Med lite tur skulle inte heller en premiär tidigt på våren 2022 kännas helt orimligt.

LÄS MER: Bästa serierna på Netflix

 

 

NÄSTA ARTIKEL