Tips till familjer – Adam Sandler som ödla i ny film på Netflix

Tips till familjer – Adam Sandler som ödla i ny film på Netflix

  • Netflix
Emil Oscar Rasmussen
21 november 2023 kl. 17:11

Ny animerad långfilm intar Netflix

För den som är sugen på något animerat och lättsamt finns nu långfilmen "Leo" på Netflix. Adam Sandler gör den engelska rösten till filmens huvudkaraktär.

En av årets stora animerade satsningar från Netflix har hittat till streamingtjänsten – långfilmen om den 74-åriga ödlan Leo. En av dem som ligger bakom Leo är Adam Sandler, som både varit med och skrivit filmen samt gör den engelska rösten till titelkaraktären.

Tips till familjer – Adam Sandler som ödla i ny film på Netflix
Foto: Netflix.

TIPS: Premiär för familjefilmen Leo på Netflix

Från och med i dag, den 21 november, kan du streama Leo på Netflix. Det animerade familjeäventyret beskrivs som en musikalkomedi och handlar om Leo, en 74-årig ödla som spenderat otaliga år som "husdjur" i ett skolklassrum. När Leo får veta att han bara har ett år kvar att leva blir krisen ett faktum, och nu vill han fly sitt terrarium i klassrummet för att leva livet till fullo sin sista tid. Saker och ting går dock inte helt som han tänkt sig. Istället för att omedelbart få chansen att bocka av punkterna på sin bucket list, blir Leo uppslukad av de egendomliga studenternas livsproblem.

Adam Sandler har skrivit filmen tillsammans med Robert Smigel och Paul Sado. Smigel har även regisserat filmen tillsammans med Robert Marianetti och David Wachtenheim.

Originalrösterna görs av Adam Sandler, Bill Burr, Cecily Strong, Jason Alexander, Jo Koy, Sadie Sandler, Sunny Sandler, Allison Strong och Rob Schneider m.fl. De svenska rösterna görs av Anton Olofson Raeder (Leo), Andreas Rothlin Svensson (Squirtle), Sandra Caménisch (Fröken Malkin), Kimberly Rydberg (Jayda), Lexi Reveman (Summer) och Ebbe Skoug (Eli) m.fl.

"Leo" finns nu att streama på Netflix. Här hittar du fler tips på familjefilmer från 2023.

NÄSTA ARTIKEL