Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
The Woman in the House... säsong 2 – Detta vet vi

The Woman in the House... säsong 2 – Detta vet vi

  • Netflix
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
29 januari 2022
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
29 januari 2022

Blir det mer av Netflix mystiska dramakomedi?

Serien med den längsta titeln på Netflix har också seglat upp till att bli en av streamingtjänstens mest populära. Kommer vi att få se säsong 2 av The Woman in the House Across the Street from the Girl in the Window?

I den nya serien som bygger vidare på Netflix film The Woman in the Window från 2021 följer vi Anna, som blandar vin med piller medan hon följer en attraktiv grannes varje rörelse. En dag bevittnar hon plötsligt ett mord – eller åtminstone tror hon det.

En mängd prenumeranter har nu dräpt serien, som består av åtta avsnitt på drygt 25 minuter vardera, och hoppas nu på att få se The Woman in the House Across the Street from the Girl in the Window säsong 2. Hur det blir med den saken är i dagsläget oklart. 

Även om storyn mer eller mindre berättas klart från början till slut under säsongen så går det alltid att hitta något att spinna vidare på. Detta är Netflix förstås väl medvetna om eftersom att de inte valt att marknadsföra den som en miniserie. Trots att de inte bekräftat en fortsättning lämnar de alltså dörren på glänt – beredda att öppna den hela vägen ifall fansen kräver det. 

När kommer "The Woman in the House Across the Street from the Girl in the Window" säsong 2?

Serien må ha delat kritikerkåren, men den har mycket riktigt fångat fansen. Här och nu är produktionen nämligen Netflix mest populära serie i bland Storbritannien, USA och Sverige samt ett flertal andra länder. Därför känns det högst sannolikt att Netflix kommer förnya den med en till säsong. När den skulle komma är för tidigt att säga – särskilt i dessa pandemitider – men baserat på den takt streamingtjänsten tenderar att hålla, kan vi förvänta oss att få se en andra säsong under starten på 2023. Tills att någonting är officiellt får vi hålla tummarna.

Filmtopp uppdaterar dig om seriens framtid.

MER LÄSNING:

NÄSTA ARTIKEL