Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
The Watcher säsong 2 – Detta vet vi

The Watcher säsong 2 – Detta vet vi

  • Netflix
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
16 oktober 2022
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
16 oktober 2022

Oklart hur länge en fortsättning kan tänkas dröja

Har du svept hela Netflix nya mystiska dramthriller och vill veta ifall vi får se "The Watcher" säsong 2? Filmtopp tittar närmare på saken för att väga oddsen.

I Netflix nya mystiska thriller följer vi ett gift par spelat av Naomi Watts och Bobby Cannavale som flyttar in i drömkåken. Men det dröjer inte länge för idyllen att förvandlas till en mardröm, detta när de börjar få skrämmande hotbrev från en hemlig person. Serien är just nu etta på Netflix i Sverige och flera andra länder i världen, men det behöver inte betyda att vi får se The Watcher säsong 2. Åtminstone inte den närmaste tiden.

Netflix har inte beställt en andra säsong av deras nya serie. Trots succén räknar vi inte helt med att så blir fallet. Handlingen bygger nämligen på verkliga händelser som dokumenterats i en artikel i The Cut år 2018. Den har nyligen följts upp med en uppdatering om vad som skett sedan dess, och vi befarar att informationen som dykt upp om den mystiske personen bakom breven inte är tillräckligt för skaparna att bygga en ny säsong runt. Däremot, skulle utredningen nå något genombrott finns det plötsligt mer underlag att utgå ifrån.

The Watcher säsong 2 – Detta vet vi
"The Watcher". Foto: Netflix.

När kommer The Watcher säsong 2?

Vanligtvis släpper Netflix en säsong om året, men i det här fallet är det av naturliga skäl svårt att spekulera kring ett premiärdatum. Vi förväntar oss inget nästa år, och beroende på hur det går med den verkliga utredningen är det inte säkert att vi får en fortsättning överhuvudtaget. Vi råder dig att gå vidare med livet tills vidare, och se hur statusen utvecklar sig på sikt. 

Filmtopp håller dig uppdaterad om "The Watcher" säsong 2.

Mer läsning:

NÄSTA ARTIKEL