Premiär för The Umbrella Academy säsong 3

The Umbrella Academy säsong 4 – detta vet vi

  • Netflix
Filmtopp
Uppdaterad 22 juni 2022 kl. 14:06 | Publicerad 21 juni 2022 kl. 15:06

Blir det fler äventyr med The Umbrella Academy?

Netflix populära ungdomsfantasy "The Umbrella Academy" finns nu i tre fulla säsonger på Netflix. Kommer det att bli även en fjärde säsong av den omtyckta serien?

Nästan två år tog det mellan den andra och tredje säsongen av Netflix-favoriten The Umbrella Academy, men nu finns den till sist i sin helhet hos streamingtjänsten.

Efter en avstickare till 1963 återvänder våra forna barnhjältar från The Umbrella Academy till nutiden, i den nya säsongen. Domedagen är avvärjd och deras tidslinje är äntligen stabil igen... tror de. Tillbaka på hemmaplan hittar de en ny grupp Hargreeves-syskon, och de hamnar snabbt i luven på varandra. Rivaliteten visar sig dock vara allt annat än de viktigaste de har att fokusera på.

Serien är skapad av Steve Blackman och i rollbesättningen hittar vi namn som Elliot Page och Tom Hopper.

Med så lång väntan mellan säsongerna är det många som har betat av den tredje säsongen i bara en eller några få sittningar – och är nu nyfikna på om en säsong 4 av The Umbrella Academy väntar runt hörnet.

När kommer The Umbrella Academy säsong 4?

Än så länge har Netflix inte bekräftat om det kommer en fjärde säsong av deras populära serie eller inte, men eftersom den just är så populär vågar vi påstå att chanserna för ytterligare en säsong är goda.

De enda sakerna som egentligen skulle tala emot en fortsättning är att det är svårt att sätta fingret på streamingtjänstens finansiella status för stunden (våren 2022 har inneburit ett och annat bakslag) och att det alltid kan vara lite komplicerat att ratta produktioner med en större kärnrollbesättning.

Det är alltså ingen garanti att det blir fler säsonger, men vinden måste ändå sägas blåsa i den riktningen. Skulle det bli en säsong 4 av The Umbrella Academy behöver vi förhoppningsvis inte vänta lika länge som mellan säsong 2 och säsong 3. Pandemin gjorde som bekant den väntan längre än vad vi hade hoppats på.

Tillåts vi spekulera skulle en fjärde säsong av serien kunna komma någon gång under 2023, troligtvis under sommaren eller hösten.

Filmtopp uppdaterar dig med ny information så fort vi vet mer.

Mer läsning:

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL