KLART: Då kommer Spotify-serien The Playlist

The Playlist säsong 2 – Detta vet vi

  • Netflix
Filmtopp
Uppdaterad kl. 15:10 | Publicerad 13 oktober 2022 kl. 07:10

Vi skulle inte räkna med en fortsättning

Nu kan vi se hela Netflix serie om lanseringen av musiktjänsten Spotify. Undrar du ifall vi får se "The Playlist" säsong 2? Filmtopp kikar närmare på saken.

Med The Playlist är Netflix återigen aktuella med en ny svensk storserie. Den här gången berättar de historien om när Spotify skulle nå ut till världen. I handlingen centrum står en ung Daniel Ek och hans närmaste partners, och hur de förändrade musikindustrin genom att på ett helt lagligt sätt kunna få musik gratis till användare runt om i världen. Många har nu svept hela säsongen på Netflix och vill veta, hur blir det med The Playlist säsong 2? Filmtopp väger oddsen, och är rädda att vi gör den som hoppas på mer besviken.

The Playlist säsong 2 – Detta vet vi
Edvin Endre spelar Daniel Ek i "The Playlist". Foto: Netflix.

Tveksamt med The Playlist säsong 2

Som saker och ting står sig just nu har Netflix inte beställt en andra säsong av The Playlist. Men det behöver inte betyda att de inte kommer att göra det i framtiden. Men tills dess att vi vet får vi väga oddsen, och just nu skulle vi inte uppmana någon att förvänta sig en fortsättning.

Produktionen är inte flaggad som någon miniserie, vilket gör att vi inte kan utesluta en andra säsong av serien. Däremot måste vi bedöma det som osannolikt att vi får se The Playlist säsong 2. Serien berättar historien som den lovat att göra, och leder oss från begynnelsen av Spotify fram till i dag. Vi har därför svårt att se vad som finns kvar att berätta över en hel till säsong.

Men vi lever i en tid där oväntade saker tenderar att ske. Filmtopp håller därför utkik efter vad som händer runt serien och uppdaterar dig så fort något spännande dyker upp.

Se Filmtopps intervju med Joel Lützow, Christian Hillborg, Ulf Stenberg och Gizem Erdogan där de pratar närmare om serien:

Mer läsning:

NÄSTA ARTIKEL