Narcos: Mexico säsong 2

Ny funktion visar det första du såg på Netflix

  • Netflix
Filmtopp
11 oktober 2022 kl. 18:14

Nu kan du backa bandet hela vägen

Med streamingtjänstens nya funktion kan du nu ta reda på vad som var det första du såg på Netflix.

Kommer du ihåg vad som var det allra första du såg på Netflix? Om inte, så kan du nu kolla upp det när du är inloggad på streamingtjänsten.

Många av oss skaffade Netflix för närmare tio år sedan när steramingtjänsten lanserades på svensk mark den 15 oktober 2012. Sedan dess har lika många av oss spenderat otaliga timmar framför skärmen, och streamat fler filmer och serier än vi må vara stolta över. Men det har åtminstone varit en resa. En resa du nu – på gott och ont – kan åka tillbaka och följa hur den varit. Steg för steg. Du kan till och med backa bandet så pass långt att du ta reda se vad som var det allra första du såg på Netflix.

För att gräva i din historik behöver du gå in på Ditt konto och sedan välja Streamingaktivitet. Där finner du en lista på all din aktivitet. Du kan antingen scrolla direkt i listan eller ladda ned den.

I klippet nedan ser du filmade instruktioner på hur du bläddrar dig fram genom din Netflix-historik:

Genom att bläddra i kommentarsfältet på Netflix nordiska Instagram-konto för att se vilka titlar som var de första diverse prenumeranter såg, går det inte att bli annat än nostalgisk. Orange is the New BlackStranger Things och Gilmore Girls: A Year in the Life är alla numera moderna klassiker som omnämns. En annan serie som flera haft som första upplevelse på Netflix är den färgstarka ungdomsserien Riverdale som nu släppt en bra bit över etthundra avsnitt.

Mer läsning:

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL