Nu på bio

Det senaste på biofronten!

The One säsong 2 – Detta vet vi

The One säsong 2 – Detta vet vi

  • Netflix
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
16 mars 2021
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
16 mars 2021

Det mesta tyder på fortsättning.

I Netflix science fiction-drama "The One" vill man para ihop folk med sina perfekta matchningar genom DNA-prover. Serien har fått enorm uppmärksamhet och nu hoppas många på att en andra säsong är på väg. Detta vet vi om en eventuell fortsättning!

MER LÄSNING:

Nya filmer och serier på Netflix

Recension – The One

Dramathrillern The One som bygger på boken med samma titel av John Marrs har genast gjort succé på Netflix. Vad gäller en andra säsong tyder flera tunga parametrar på att vi får en fortsättning. 

Netflix har ännu inte bekräftat att vi får se The One säsong 2. Men det är i sig ingen anledning att känna oro kring seriens framtid. Streamingjätten tenderar att ta upp till fyra månader på sig innan den går ut med sådana nyheter. Vad som talar väldigt gott för att vi får se mer av produktionen är att den lockat prenumeranternas fulla uppmärksamhet...

Enligt statistiksajten Flix Patrol är The One den mest sedda serien just nu på Netflix i sjuttio länder. Den enda som ligger högre upp för tillfället är Ginny & Georgia med en första plats i hela 76 nationer. Detta är en stark indikator på att produktionen fångat majoriteten av tittarnas intresse och en god anledning att våga tro på att vi får se The One säsong 2.  

Vad kan The One säsong 2 tänkas handla om? 

Vi bör understryka att boken som serien bygger på har flera viktiga storylines som inte tas upp i serien, som vi misstänker att man vill utforska vidare vid en eventuell fortsättning. Inte minst bristerna i DNA-matchandet och huvudrollen Rebeccas inre kamp. Likaså finns det redan en hel del relationer i fokus att spinna vidare på ytterligare. 

Utöver det starka intresset och bokunderlaget har också seriens skådespelare Zoë Tapper har i en intervju med Express.co.uk antytt att det finns mycket utvecklingspotential för både karaktärerna och själva berättelsen. Hon är säkerligen inte den enda medverkande som vill återvända till seriens universum för att bygga vidare på det hela. 

Filmtopp håller dig uppdaterad kring seriens framtid.

För fler nyheter --> Scrolla vidare!

NÄSTA ARTIKEL