Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
The Irregulars säsong 2 – Detta vet vi

The Irregulars säsong 2 – Detta vet vi

  • Netflix
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
07 april 2021
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
07 april 2021

Kommer den övernaturliga Sherlock Holmes-spinoffen tillbaka?

The Irregulars är en av favoritserierna på Netflix just nu. Därför undrar många ifall den kommer att förnyas med en till säsong. Filmtopp har grävt i saken!

MER LÄSNING:

Recension – The Irregulars (säsong 1)

Bästa serierna på Netflix 2021

Den mörka fantasy-gnistrande serien The Irregulars har fångat världens uppmärksamhet. Under de senaste veckorna har produktionen stått stadigt på Netflix internationella topplistor. Därför kommer det knappast som en överraskning... att serien förnyas med en till säsong!

Åtminstone pekar allting på det...

Enligt tidningen Newsweek har Netflix redan valt att ge serien en fortsättning. Även om streamingtjänsten själv inte gått ut ännu med att serien kommer tillbaka, så känns det bara som en tidsfråga. Anförtrodda tidningen Production Weekly har listat The Irregulars bland produktioner som kommer att spelas in i sommar, med showrunner Tom Bidwell redo att återvända. 

Tanken är att man ska dra igång inspelningen av The Irregulars säsong 2 under sommaren i Liverpool för att senare kunna släppa den under slutet på 2021 eller starten på 2022.

Det hände med både Bridgerton och Cobra Kai att man inledde produktionen redan innan det blev känt för allmänheten att en ny säsong var på väg.

Filmtopp håller dig uppdaterad om vad som händer kring The Irregulars säsong 2. 

För mer läsning --> Scrolla vidare!

NÄSTA ARTIKEL