Recension: The Gentlemen (säsong 1) – Guy Ritchie är tillbaka i högform

The Gentlemen säsong 2 – kan vi förvänta oss en andra säsong?

  • Netflix
Johan Samuelsson Krantz
Uppdaterad kl. 08:03 | Publicerad 07 mars 2024 kl. 05:03

finns det några framtidsutsikter för en ny säsong

I skuggan av oklarhet och förhoppningar klamrar sig fans fast vid tanken på en eventuell fortsättning av denna älskade serie. Förväntningarna växer sig allt starkare.

Serien The Gentlemen som är regisserad av Guy Ritchie, utspelar sig i samma värld som filmen med samman namn från 2019. Här följer vi dock nya karaktärer. Huvudpersonen denna gången är Eddie (Theo James) en aristokrat som ärvt familjeegendomen och upptäcker att den används för odling av cannabis. Tillsammans med Susie Glass (Kaya Scodelario), tar han itu med kriminalitet och gäng på egendomen.

Foto: Netflix.

The Gentlemen-universumet är en del av regissören själv – det talar för en säsong 2

"The Gentlemen" är en av 2024 års stora satsningar av Netflix, men trots statusen för projektet har det inte avslöjats några planer för en fortsättning på serien efter den första säsongen. Men det har inte hindrat fans av Guy Ritchie och serien att hoppas på en fortsättning. Med tanke på den positiva responsen och seriens stigande popularitet är det inte heller otänkbart att en andra säsong kan bli verklighet.

I en intervju med Netflix gällande denna säsongen så nämnde Ritchie sin iver att återigen få dyka in i The Gentlemen-universumet.

– Världen i The Gentlemen är en liten del av mig. Vi ser fram emot att återigen föra fansen tillbaka till den världen, introducera nya karaktärer och deras berättelser, och jag är spänd över att göra det med den här extremt talangfulla ensemblen, säger han.

Det återstår att se ifall Ritchie är såpass spänd på att dröja sig kvar i Gentleman-universumet att han är beredd på en till säsong.

Filmtopp håller tummarna och uppdaterar så fort vi vet något mer.

 

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL