Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
The Club säsong 2 – detta vet vi

The Club säsong 2 – detta vet vi

  • Netflix
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
08 november 2021
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
08 november 2021

Dyker det upp en säsong 2 av The Club?

Den turkiska dramakomedin "The Club" har överraskat många sedan sin premiär i november och eftersom den första säsongen enbart består av sex avsnitt är det givetvis många som redan nu är sugna på fler säsonger.

"The Club" är Netflix verklighetsbaserade turkiska serie som utspelar sig på mitten av 1950-talet i Istanbul. Handlingen tar vid när 32-åriga Matilda kommer ut ur fängelse efter 17 år. Matilda ger sig omedelbart på jakt efter sin 17-åriga dotter, Rasel, som har växt upp föräldralös och blivit alltmer rebellisk under sin ungdom. Matilda får reda på att hennes dotter har anklagats för att ha saboterat en nattklubb och i sin konfrontation av nattklubbsägaren tvingas Matilda ta ett jobb för att jobba av dotterns skuld.

Det är många Netflix-användare som har fattat tycke för det unika perspektivet som erbjuds i The Club, och trots att avsnitten är relativt långa – mellan 43 till 55 minuter – går det snabbt att beta av den första säsongens sex avsnitt. Frågan är bara om vi kommer att få ännu en säsong av serien eller inte? Filmtopp har utforskat saken.

LÄS OCKSÅ: De bästa serierna på Netflix

När kommer säsong 2 av The Club?

Sugen på fler avsnitt av "The Club"? Då har vi goda nyheter! Serien beställdes nämligen av Netflix som en serie i två delar, vilket betyder att vi kommer att få fler avsnitt av The Club. Däremot vet vi inte ännu om det kommer att bli i form av The Club säsong 2, eller The Club säsong 1, del 2. Enligt obekräftade rykten kommer säsong 2/del 2 att bestå av fem stycken avsnitt.

Inspelningen för de resterande fem avsnitten skedde samtidigt som säsong 1 spelades in, vilket är ett tecken på att vi förhoppningsvis inte behöver vänta alltför länge på att de ska släppas på Netflix. Även om inget datum är officiellt ännu, så är en rimlig prognos att de fem avsnitten kommer till streamingtjänsten någon gång under våren 2022.

LÄS OCKSÅ: De bästa serierna 2021

NÄSTA ARTIKEL