Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
The 100 säsong 8 – Detta vet vi

The 100 säsong 8 – Detta vet vi

  • Netflix
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
04 augusti 2021
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
04 augusti 2021

Inte säkert att vi sett det sista av "The 100".

Den sjunde säsongen av CW:s postapokalyptiska drama finns nu att se på Netflix. Är du en av de som undrar ifall vi kommer att få se The 100 säsong 8? Svaret är ett nej – med viss modifikation.

MER LÄSNING:

Tidigare i år blev det känt att TV-bolaget CW vill avrunda sin älskade serie The 100 med etthundra avsnitt, vilket man också gör med den sjunde säsongen. Serien, som finns att streama i sin helhet på svenska Netflix, kan däremot komma att få en spinoff. Om så blir fallet vore det trots allt inte helt och hållet farväl.

Vad vet vi om en eventuell spinoff?

Nej, det verkar helt kört med att få The 100 säsong 8, däremot kan en åttonde säsong innebära en prequel på serien. Enligt flera amerikanska medier utvecklar man en serie som utspelar sig blott två år efter apokalypsen och som går under arbetsnamnet The 100: Second Dawn.

I en intervju med TV Line berättade dessutom showrunnern Jason Rothenberg att tanken med spinoffen (säsong 8 om du så vill) är att ämnen den berör ska ligga mycket närmare de liv vi lever idag, med problem de flesta av oss kan relatera till: 

– Jag skulle vilja göra som man gjorde med Lost och använda tillbakablickar från tiden innan apokalypsen. Jag vill spela in mer på barer, restauranger och i olika hem istället för att filma ute i skogen hela tiden.

Hur det blir med spinoffen återstår att se. Filmtopp håller dig uppdaterad.

NÄSTA ARTIKEL