Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Sweet Magnolias säsong 3 – Detta vet vi

Sweet Magnolias säsong 3 – Detta vet vi

  • Netflix
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
03 februari 2022
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
03 februari 2022

Får vi återse Maddie, Helen och Dana Sue?

Netflix älskade romantiska drama har äntligen kommit tillbaka med en ny säsong! För dig som sett färdigt den och vill veta hur det ligger till med fortsättningen, så har Filmtopp grävt i saken. Det här vet vi om Sweet Magnolias säsong 3!

Den första säsongen av serien om barndomsvännerna Maddie, Helen och Dana Sue som hjälper varandra när de jonglerar relationer, familj och karriärer i den lilla staden Serenity, är en av Netflix mest populära produktioner. Nu är den andra säsongen äntligen här för fansen att svepa på ett bräde. Har du som många andra redan tagit igenom de nya avsnitten av romantiska intriger och väntar ivrigt på mer? Det här vet vi om Sweet Magnolias säsong 3...

För stunden har inte Netflix gått ut med att vi får en tredje säsong av Sweet Magnolias. Men av allt att dömda kommer de att gå ut med ett positivt besked inom en snart framtid. För om den andra säsongen kommer i närheten av att locka lika många tittare som den första, så ser vi ingen anledning till att Netflix inte skulle förnya serien. Sett till att streamingtjänsten på senare tid blivit kritiserad för att kasta ut många undermåliga produktioner känns det logiskt att hålla hårt i sina publikfavoriter. 

Det finns också mycket grundmaterial att utgå ifrån. Serien bygger som bekant på författaren Sherryl Woods bokserie som består av hela elva delar. Därmed kan vi förvänta oss att Sweet Magnolias säsong 3 inte skulle bli den sista säsongen. Nej, här finns det potential för att göra en riktig långkörare. 

I en intervju med den brittiska tidningen Pop Sugar berättar JoAnna Garcia Swisher som spelar Maddie att man hemskt gärna vill fortsätta jobba på serien: 

– Det finns en stor glädje över serien och en vilja att fortsätta göra den. Netflix har stöttat den otroligt mycket, och vi känner att de verkligen älskar det.

När kommer Sweet Magnolias säsong 3?

Sweet Magnolias säsong 3 – Detta vet vi
Foto: Netflix.

Om serien förnyas, vilket känns väldigt sannolikt, så vågar vi hoppas på att få se en fortsättning under 2023. Det dröjde mer än ett och ett halvt år mellan de två säsongerna, vilket förstås kan ha berott på förseningar relaterade till pandemin. Förhoppningsvis behöver vi inte vänta lika länge den här gången och se en tredje säsong av serien under starten på nästa år.

Filmtopp håller dig uppdaterad om vad som händer runt Sweet Magnolias säsong 3.

MER LÄSNING:

NÄSTA ARTIKEL