Stranger Things

Stranger Things slår rekord – streamats 287 miljoner timmar

  • Netflix
Filmtopp
01 juni 2022 kl. 08:06

Netflix mest sedda serie

Med sin fjärde säsong har "Stranger Things" kommit tillbaka med buller och brak. Enligt Netflix har de nya avsnitten streamats 287 miljoner timmar på bara tre dagar.

Efter tre års väntan har nu fansen fått sin chans att slänga sig över nya Stranger Things-avsnitt. De har också tagit vara på chansen, enligt uppgifter från Netflix.

På blott tre dagar har det globalt sett konsumerats 287 miljoner timmar av seriens fjärde säsong och detta på bara tre dagar. Det tidigare rekordet, som var utbrett över en vecka, hölls av Familjen Bridgerton säsong 2, som lyckades summera 193 miljoner streamade timmar. Med andra ord har Stranger Things säsong 4 gjort en ökning på Bridgerton-rekordet med nästan 50 procent.

Tidigare säsonger seglar uppåt

Under premiärveckan för den fjärde säsongen, har Stranger Things-fansen passat på att se om tidigare avsnitt. Samtliga tidigare säsonger har återigen seglat upp på Netflix topp-10 över mest streamade.

Den första säsongen har setts i 28 miljoner timmar, med den tredje säsongen tätt inpå med 24,2 miljoner speltimmar, följt av den andra säsongen med 22,2 miljoner speltimmar.

Den andra delen av Stranger Things säsong 4 har premiär den 1 juli.

Mer läsning:

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL