5 serier för dig som älskar Peaky Blinders

Nya filmer och serier på Netflix i juni 2022

  • Netflix
Filmtopp
26 maj 2022 kl. 15:55

Ny Adam Sandler-film och Kärlek & Anarki säsong 2, med mera!

Under kommande månad släpper streamingtjänsten en rad nya stora titlar. Här är alla nya filmer och serier på Netflix i juni 2022!

Nya filmer och serier på Netflix i juni 2022 – höjdpunkter

Hustle – 8 juni

Nya filmer och serier på Netflix i juni 2022
Foto: Netflix.

I Adam Sandlers nästa Netflix-film Hustle får vi ännu en gång se en mer seriös sida av honom. Om han kommer att golva publiken lika hårt som han gjorde med Uncut Gems? Det återstår att se. I den nya filmen spelar han en en basketagent som sett sina bästa dagar. Men när han hittar en fenomenal spelare på gatan i Spanien ser han en möjlighet att ta sig tillbaka till sportens finrum, NBA. Först måste han bara få pli på spelaren i fråga som med sitt tuffa förflutna visar sig vara svår att hålla i rätt riktning. 

Peaky Blinders (säsong 6) – 10 juni

Sverige har fått vänta länge på den stora finalen i Peaky Blinders men snart är den äntligen här. I den nya säsongen ger sig Tommy av till Nordamerika där han möter ny fara från en gammal motståndare, som äntligen gör sitt drag.

Kärlek & anarki (säsong 2) – 16 juni

Bekräftat premiärdatum: Kärlek och Anarki säsong 2
Foto: Netflix.

Den efterlängtade fortsättningen på Lisa Langseths kärleksserie är snart här. I dagsläget vet vi inte mycket om vad andra säsongen av Kärlek & Anarki kommer att handla om, men i slutet på den första säsongen lyckas både Sofie och Max bryta sig loss från de kedjor som hållit fast deras sanna jag. Finns det någon gräns vad de nu kommer att kunna hitta på tillsammans? Det får vi snart veta.

Spiderhead – 17 juni

Netflix kommande storfilm Spiderhead utspelar sig i en snar framtid där fångar erbjuds chansen att medverka i medicinska experiment i utbyte mot förkortat straff. Storyn fokuserar på två fångar som blir testpatienter för en känslomässig drog, som får dem att brottas med deras förflutna. Experimentet sker under ledning av en stor visionär. På rollistan ser vi Avengers-stjärnan Chris Hemsworth och Miles Teller, aktuell med Top Gun: Maverick.

The Umbrella Academy (säsong 3) – 22 juni

Nya filmer och serier på Netflix 2022
Foto: Netflix.

Det har gått närmare två år sedan vi såg det senaste av Netflix hyllade actionserie om syskon med övernaturliga krafter. Om bara några veckor är The Umbrella Academy säsong 3 här. Efter att gänget satt stopp för 1963 års domedag, återvänder Umbrella Academy hem till nuet, men efter en kort stunds firande inser de att saker och ting inte är som de lämnade dem. 

Alla nya filmer och serier på Netflix i juni 2022

Surviving Summer (säsong 1) – 3 juni

Golvet är lava! (säsong 2) – 3 juni

Mr Good (säsong 1) – 3 juni

En perfekt mamma (säsong 1) – 3 juni

Green Mothers' Club (säsong 1) – 3 juni

Två somrar (säsong 1) – 3 juni

The Waiter – 4 juni

The Majestic Life of Queen Elizabeth II – 6 juni

That's My Time with David Letterman – 7 juni

Baby Fever (säsong 1) – 8 juni

Keep Sweet: Polygamisektens klor – 8 juni

Gladbeck: Ett gisslandrama – 8 juni

Ben & Jody – 9 juni

First Kill – 10 juni

Jennifer Lopez: Halftime – 14 juni

La Casa de Papel: Korea – 24 juni

Man vs Bee (säsong 1) – 24 juni

Flera titlar kommer att tillkomma inom kort.

Mer läsning:

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL