Stjärnspäckat i Netflix största satsning någonsin!

Stjärnspäckat i Netflix största satsning någonsin!

  • Netflix
Filmtopp
Uppdaterad 13 juli 2021 kl. 12:07 | Publicerad 10 mars 2021 kl. 16:03
ANNONS
ANNONS

Stjärnglans i överflöd i Netflix The Gray Man.

Rollistan i Netflix kommande "The Gray Man" är allt annat än grå – eller vad sägs om den färgsprakande kvartetten av huvudrollsinnehavare bestående av Chris Evans, Ana de Armas, Regé-Jean Page och Ryan Gosling?

Netflix sparar inte på krutet när det kommer till deras storsatsning "The Gray Man". Filmen har en påstådd budget på hela 200 miljoner USD, regisseras av Russo-bröderna och har alltså stjärnor som Ana de Armas, Ryan Gosling, Regé-Jean Page och Chris Evans i huvudrollerna.

Med en så stor budget är filmen Netflix hittills största satsning, och på pappret är det en film med potential att ge oss något alldeles extra.

 

Regé-Jean Page i Bridgerton
Regé-Jean Page i Bridgerton. Foto: Netflix.

Inte nog med att hunkvibbarna är snuddande nära nivåerna av Magic Mike (2012), tack vare Evans, Pages och Goslings närvaro, filmen kryllar även av andra stjärnor. Förutom de tre hunkarna och tidigare nämnda Ana de Armas, kommer vi att få se skådepselare som Billy-Bob Thornton, Jessica Henwick, Wagner Moura, Dhanush och Alfre Woodard i filmen. Även det unga stjärnskottet från Once Upon a Time in Hollywood (2019), Julia Butters, gör en av rollerna i filmen.

Som grädde på moset är det bröderna Anthony Russo och Joe Russo som ska regissera filmen. Duon har framför allt gjort sig kända som regissörerna bakom flertalet Marvel-succéer, inte minst Avengers: Infinity War (2019) och Avengers: Endgame (2019). Just nu är de också aktuella med filmen Cherry (2021).

The Gray Man kommer att handla om en lönnmördare med förflutet som CIA-agent och är baserad på Mark Greaneys roman med samma namn. Filmen har ännu inte fått något premiärdatum, men inspelningen förväntas börja under 2021.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL