Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Stay Close säsong 2 – detta vet vi

Stay Close säsong 2 – detta vet vi

  • Netflix
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
04 januari 2022
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
04 januari 2022

Kommer det en andra säsong av Stay Close?

Harlan Cobens "Stay Close" har gjort omedelbar succé på Netflix, vilket givetvis leder till frågan om det kommer att dyka upp även en andra säsong av serien eller inte?

LÄS OCKSÅ:

Har du, precis som så många andra, fastnat för Stay Close Netflix? Det brittiska kriminaldramat har blivit en omedelbar tittarfavorit i Sverige och på många andra håll i världen.

Handlingen i serien kretsar kring försvinnandet av Carlton Flynn, vilket sker exakt 17 år efter försvinnandet av en annan man. Carltons försvinnande blir starten på en kedjereaktion som river upp gamla minnen och påverkar de anhöriga till de två försvunna männen.

När kommer Stay Close säsong 2?

Hade du räknat med en säsong 2 av Stay Close så har vi dåliga nyheter. Det mesta tyder nämligen på att de åtta avsnitten som finns på Netflix är vad vi får hålla tillgodo med.

Serien är lanserad som en miniserie, vilket är det tydligaste tecknet på att det inte blir fler säsonger. Med det sagt ska man aldrig säga aldrig. Stay Close har öppnat riktigt starkt och var efter sin första vecka på Netflix den femte mest sedda serien på streamingtjänsten, endast slagen av giganter som The Witcher (säsong 1 och 2), Emily in Paris (säsong 1) och Cobra Kai (säsong 4).

Det finns med andra ord viss anledning att hoppas på att framgångarna med Stay Close trots allt leder till nya avsnitt, men det är samtidigt ingenting som vi bör räkna med.

NÄSTA ARTIKEL