Squid Game får realityserie på Netflix – störst prispott någonsin

Squid Game får realityserie på Netflix – störst prispott någonsin

  • Netflix
Filmtopp
Uppdaterad 11 september 2022 kl. 08:09 | Publicerad 14 juni 2022 kl. 21:06

Du kan vara med och tävla

Netflix har gått ut med att deras lyckade produktion "Squid Game" får realityserie. Här är allt vi vet om "Squid Game: The Challenge"!

Det sydkoreanska dramat är en av de mest populära serierna i mannaminne. The Hollywood Reporter ger oss nu nyheten att en Squid Game realityserie kommer till Netflix. 456 stycken deltagare kommer att tävla i olika lekar i kampen om att vinna 4,56 miljoner dollar. En prissumma som streamingtjänsten menar slår rekord inom realitygenren. 

Så här säger Brandon Riegg, Netflix programchef över deras manusfria serier, om nya Squid Game: The Challenge

– Regissören Hwang Dong-hyuks fängslande historia och ikoniska bildberättande tog världen med storm. Vi är tacksamma för hans stöd när vi förvandlar den fiktiva världen till verklighet i denna massiva konkurrens med sociala experiment. Fansen av dramaserien bjuds in på en fascinerande och oförutsägbar resa när våra 456 tävlande i den verkliga världen navigerar i den största tävlingsserien någonsin. Det blir gott om spänning och vändningar, med det största kontantpriset någonsin i slutet.

Sök till Squid Game realityserie – Squid Game: The Challenge

Just nu pågår streamingtjänstens castingprocess inför realityprogrammets första säsong. Man söker nu tävlande från hela världen, där det enda kravet är att de kan prata engelska. Ett beslut som möjligtvis kommer att väcka reaktioner då hela originalserien är på koreanska. Men anledningen är att spelanvisningar kommer att ges över en högtalare och varje spelare därför måste kunna förstå vad som sägs.

Det är ännu inte känt hur pengarna i Squid Game: The Challenge kommer att delas ut, ifall det blir så att vinnaren kammar hem allt eller ifall de på något sätt kommer att fördelas mellan deltagarna som tar sig långt in i tävlingen.

Om programmet blir en framgångsrik saga kan versioner på andra språk komma att produceras likt Netflix The Circle och Love is Blind som anpassats till olika länder.

För dig som själv till ansöka till Squid Games realityserie, så gör du det via SquidGameCasting.com

Förutom den nya programmet kommer vi även att få se en andra säsong av originalserien, vilket Netflix bekräftade i söndags.

Mer läsning:

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL