Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Netflix bekräftar Squid Game säsong 2 – detta väntar fansen

Netflix bekräftar Squid Game säsong 2 – detta väntar fansen

  • Netflix
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
13 juni 2022
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
13 juni 2022

Grönt ljus till ny säsong – detta väntar

Vi har länge förstått att den varit på väg men nu finns det inga som helst tvivel: Netflix bekräftar att "Squid Game" säsong 2 är på väg.

Netflix sydkoreanska thriller Squid Game, där hundratals deltagare gör upp i en sadistisk lek på liv och död, tog världen med storm i höstas när den blev streamingtjänstens mest sedda serie någonsin. Snacket om en fortsättning drog tidigt igång och allting pekade på att vi skulle få en. Mycket riktigt bekräftar Netflix att vi får Squid Game säsong 2, och de gör det med en hälsning från dockan Young-hee som satte skräck i spelets deltagare i lekens första tävling: 

En ny runda väntar i Squid Game säsong 2

I samband med att streamingtjänsten bekräftar fortsättningen på serien, så skickar regissören och manusförfattaren Hwang Dong-hyuk med en skriftlig hälsning där han berättar att vi kommer återse vår protagonist Seong Gi-hun (Lee Jung-jae) och den mystiske ledaren för de maskerade personerna, "The Front Man". Han flaggar även för att vi kommer introduceras för dockan Young-hees pojkvän, Cheol-su. 

– Följ med oss på en helt ny runda, skriver Hwang Dong-hyuk i ett meddelande till fansen.

Något bekräftat premiärdatum för nya "Squid Game" är ännu inte känt, men vi vågar hoppas på att den släpps senare i höst, eller under starten på 2023.

Mer läsning:

 

NÄSTA ARTIKEL