Dad Stop Embarrassing Me

Netflix skrotar Jamie Foxx "pinsamma" serie

Filmtopp
21 juni 2021 kl. 09:06
ANNONS
ANNONS

Dad Stop Embarrassing Me läggs ner.

Tidigare i år släppte Netflix sitcom-serien "Dad Stop Embarrassing Me" med Oscarsbelönade Jamie Foxx i ena huvudrollen. Genant nog väljer nu Netflix att skrota serien.

Den senaste tiden har Netflix valt att lägga ner ett antal serier, bland dessa finner vi exempelvis satsningen Jupiter's Legacy och Sherlock Holmes-spinoffen The Irregulars. Nu kan bolagets nya sitcom Dad Stop Embarrassing Me med Oscarsbelönade Jamie Foxx i spetsen läggas till i listan.

Beslutet kommer kanske inte som någon större överraskning. Trots att Netflix försökte pusha för serien med att trycka på Foxx återkomst i situationskomikens värld efter 25 års frånvaro, fick serien ett svalt mottagande.

På IMDb har serien inte högre än 4,2 av 10 och på Metacritic 49 av 100. Här på Filmtopp fick serien 2 av 5 där en stor del av kritiken riktades mot dåligt skrivna skämt och ett ständigt misslyckande att underhålla.

Enligt Deadline var även Jamie Foxx med i beslutet om att skrota serien.

Men detta innebär inte på något vis slutet på samarbetet mellan den hyllade skådespelaren och produktionsbolaget. Sedan tidigare avtal ska han även göra två långfilmer för Netflix,They Cloned Tyrone och Day Shift.

Scrolla vidare för mer läsning eller spana in vår lista med de bästa serierna på Netflix!

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL