Skådespelarna i Black Mirror säsong 6

Skådespelarna i Black Mirror säsong 6

  • Netflix
Emil Oscar Rasmussen
14 juli 2022 kl. 15:07

Flera välkända namn i den kommande säsongen.

Efter flera års uppehåll har en sjätte säsong av antologiserien "Black Mirror" fått grönt ljus och nu har stora delar av säsongens rollbesättning avslöjats.

I maj stod det klart att Netflix Black Mirror kommer att återvända med en efterlängtad, sjätte säsong. Exakt när nästa säsong kommer är inte bekräftat, men produktionen rör sig framåt. Det senaste beviset på det är att flertalet skådespelare nu anslutit till produktionen, enligt Variety.

Bland skådespelarna som vi kommer att få se i den nya säsongen hittar vi en rad välkända namn. De medverkande skådespelarna som Variety presenterat är Aaron Paul, Kate Mara, Josh Hartnett, Danny Ramirez, Zazie Beetz, Paapa Essiedu, Clara Rugaard, Auden Thornton och Anjana Vasan.

Aaron Paul är känd från serier som Breaking Bad och Westworld, Kate Mara har vi sett i allt från Fantastic Four till House of Cards och Josh Hartnett har flera framgångsrika titlar på sin meritlista, inklusive Pearl Harbor och Black Hawk Down.

Danny Ramirez medverkar i dundersuccén Top Gun: Maverick, Zazie Beetz har gjort framstående roller i bl.a. Atlanta och Joker medan Paapa Essidu är känd från produktioner som I May Destroy You och Men. Auden Thornton är mest känd för sin medverkan i This Is Us, Ajnjana Vasan kan vi se i den senaste säsongen av Killing Eve och Clara Rugaard har under 2022 varit aktuell med den brittiska kriminalserien The Rising.

Den senaste säsongen av Black Mirror kom ut 2019, bestod endast av tre avsnitt och såg länge ut att bli den sista. Seriens skapare, Charlie Brooker, har vid flera tillfällen uttalat sig tveksam till en fortsättning med tanke på det dystra världsläget, men lyckligtvis ser han ut att ha ändrat sig.

Mer läsning:

NÄSTA ARTIKEL