Sista chansen: Hyllad skräckfilm försvinner snart från Netflix

Sista chansen: Hyllad skräckfilm försvinner snart från Netflix

  • Netflix
Emil Oscar Rasmussen
18 oktober 2023 kl. 12:10

A Quiet Place har bara dagar kvar på Netflix

"A Quiet Place" (2018) är en av de senaste årens mest uppskattade skräckfilmer. Filmen finns att streama på Netflix – men bara i några dagar till.

En av de senaste tio årens mest framgångsrika och uppskattade skräckfilmer lämnar snart Netflix. John Krasinskis "A Quiet Place" (2018) försvinner från streamingtjänsten i början av november.

Sista chansen: Hyllad skräckfilm försvinner snart från Netflix
Foto: Paramount Pictures.

Sista chansen att streama A Quiet Place på Netflix – försvinner snart

A Quiet Place är en framgångssaga inom skräckfilmsgenren. Filmen blev ett omtalat fenomen efter sin premiär 2018 och har sedan dess fått en uppföljare, och ytterligare två filmer är planerade inom franchisen – en prequel till den första filmen samt ännu en uppföljare.

Skräckfilmen kretsar kring en familj i en postapokalyptisk värld där stora delar av mänskligheten har blivit utraderade av skräckinjagande varelser som lokaliserar sina byten med hjälp av ljud. Familjen måste nu leva i absolut tystnad för att överleva.

Sista chansen: Hyllad skräckfilm försvinner snart från Netflix
Foto: Paramount Pictures.

A Quiet Place försvinner från Netflix den 6 november

Den 6 november är sista dagen då du kommer kunna streama A Quiet Place på Netflix. Därefter lämnar den plattformen. Har du 91 minuter att avvara för en mycket uppskattad rysare är det med andra ord hög tid att fylla popcornskålen och parkera sig på soffan.

Det är den tidigare The Office-profilen John Krasinski som har regisserat A Quiet Place samt skrivit filmen med duon Scott Beck och Bryan Woods. Krasinski spelar också en av huvudrollerna i filmen, men suveräna Emily Blunt vid sin sida. Blunt och Krasinski är dessutom makar även i verkliga livet. Andra skådespelare i filmen inkluderar Millicent Simmonds, Noah Jupe och Cade Woodward.

Alternativ för att streama A Quiet Place

Hinner du inte bänka dig framför Netflix innan den 6 november är hoppet ändå inte helt ute för dig. Det finns nämligen gott om alternativ för dig som är villig att hyra eller köpa filmen på den digitala marknaden. I nuläget finns den också tillgänglig på Viaplay som en inköpt titel.

Vill du hålla koll på var du kan se filmen kan du hålla koll på var du kan streama "A Quiet Place" här.

NÄSTA ARTIKEL