A Quiet Place 2 (2021)

Första bilderna från inspelningen av A Quiet Place 3 har landat

Filmtopp
08 februari 2023 kl. 14:02

Skräcksuccén återvänder

Inspelningen av "A Quiet Place: Day One" är igång. Skådespelaren och filmskaparen John Krasinski bjuder på bilder från set.

A Quiet Place (2018) blev snabbt en stor biofavorit och något av en modern skräckklassiker. Filmen regisserades av John Krasinski, som är mest känd för rollen som Jim Halpert i den amerikanska versionen av komediserien The Office (2005-2013). Han delade även rampljuset tillsammans med Emily Blunt, när de som äkta par sökte trygghet i ett postapokalyptiskt USA.

För ett par år sedan fick vi ta del av den första uppföljaren, som även den fick ett fint mottagande, och nu har inspelningen av den tredje installationen av filmserien påbörjats.

På Twitter delar John Krasinski med sig av de första bilderna från set. Den här gången har han lämnat över regityglarna till Michael Sarnoski, som senast låg bakom den uppskattade Nicolas Cage-filmen Pig (2021).

Framför kameran är det sedan tidigare känt att vi får se Lupita Nyong'o, Alex Wolff och Joseph Quinn. Något exakt premiärdatum har vi ännu inte men filmen förväntas att gå upp på bio under 2024.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL