Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Shadow and Bone säsong 2 – Detta vet vi

Shadow and Bone säsong 2 – Detta vet vi

  • Netflix
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
28 april 2021
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
28 april 2021

Lever fantasysagan vidare?

Fantasyserien "Shadow and Bone" har snabbt blivit en tittarfavorit på Netflix. Innebär detta att streamingtjänsten satsar vidare på den påkostade produktionen? Detta vet vi!

MER LÄSNING:

Senaste nytt på Netflix

Recension – Shadow and Bone (säsong 1)

Efter en lyckad start är många nyfikna på om vi får se Shadow and Bone säsong 2. Utan att det ännu är uttalat vågar vi garantera dig att fler avsnitt kommer. 

Streamingtjänsten har inte själva bekräftat att vi får se en andra säsong av Shadow and Bone. Däremot menar sajten What's on Netflix att det finns en övertygelse inom produktionen att man kommer göra fler avsnitt. Likadant uppges fallet vara för Ozark och Fate: The Winx Saga.  

Det är förstås föga förvånande att man vill satsa vidare på det populära fantasy-äventyret. Inte nog med att serien fått ett varmt mottagande av kritikerkåren såväl som publiken, den toppar även streamingtjänstens internationella topplistor.

Om inte succén i sig är tillräcklig för att man ska arbeta vidare på produktionen, så finns det dessutom ytterligare två böcker för skaparna att använda som underlag. Medan den första säsongen bygger på första boken med samma titel, finns det två uppföljare att utgå ifrån: Siege and Storm och Ruin and Rising. Nej, det känns helt givet att vi får se Shadow and Bone säsong 2.

Då kommer Shadow and Bone säsong 2?

När Netflix väljer att satsa vidare på en serie dröjer det sällan mer än ett år mellan varven. Men med deras mest storskaliga produktioner kan det dröja lite längre, som vi sett med The Witcher, The Umbrella Academy och Stranger Things. Därför förväntar vi oss att nästa säsong av Shadow and Bone kommer ut under hösten 2022. 

Filmtopp håller dig uppdaterad om seriens framtid. 

 

NÄSTA ARTIKEL