Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sex/Life säsong 2 – Detta vet vi

Sex/Life säsong 2 – Detta vet vi

  • Netflix
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
30 juni 2021
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
30 juni 2021

Återvänder det heta dramat?

Sex/Life är hetast just nu på Netflix. Många är därför nyfikna på vi kommer att få se en andra säsong av dramat. Detta vet vi!

MER LÄSNING:

5 serier för dig som gillar Sex/Life

Bästa serierna på Netflix 2021

I Netflix nya populära serie följer vi Billie, en gift mamma med ett stilla liv ute i förorten. Men bristen på passion i äktenskapet får henne att minnas och genom att skriva dagbok återuppleva hennes hetlevrade äventyr med gamle pojkvännen Brad.  

Netflix har ännu inte bekräftat att vi får se Sex/Life säsong 2. Däremot kan vi se att serien är rankad etta i Storbritannien samt flera andra länder, inte minst Sverige. Dess internationella ranking hintar om många miljoner tittare världen över, vilket förstås bådar gott för framtiden.

Att Netflix ännu inte förnyat serien kommer knappast som en överraskning. Streamingtjänsten brukar ta tid på sig gällande sådana besked. Med det sagt kan vi förvänta oss att veta mer om den saken först om två-tre månader. 

Uppdatering: Nu är det klart att Netflix har bekräftat en andra säsong av Sex/Life. Enligt Netflix ska hela 67 miljoner hushåll ha tittat på serien under dess första fyra veckor, vilket gör den till en av streamingtjänstens populäraste serier någonsin. Att det blir en fortsättning är alltså föga förvånande...

När kommer Sex/Life säsong 2?

Om Netflix väljer att gå vidare med serien kan vi förvänta oss att se den under samma tid på året 2022. För även om pandemin medfört sina undantag, så är Netflix duktiga på att hålla ett regelbundet produktionstempo. 

Filmtopp håller dig uppdaterad om seriens framtid. 

NÄSTA ARTIKEL