Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Selling Sunset säsong 5?

Selling Sunset säsong 5?

  • Netflix
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
28 november 2021
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
28 november 2021

Mer av mäklargänget är på gång!

Nu rullar den fjärde säsongen av "Selling Sunset" på Nettan. Har du redan dräpt serien och hoppas på mer? Då kan vi glädja dig med att den femte säsongen kommer, och att den verkar vara på god väg!

MER LÄSNING:

Realityserien om en grupp toppmäklare som säljer kåkar i Los Angeles har blivit en given favorit bland många av Netflix prenumeranter. I skrivande stund finns serien med på Sveriges topp 10-lista och likaså på Netflix internationella. 

I mars bekräftade Netflix att vi får se mer av serien längre fram. Likaså har Mary Fitzgerald själv gått ut på Instagram med att Sellin Sunset säsong 5 är på god väg. Detta efter att man spelat in både fjärde och femte säsongen i en och samma veva:

När kommer Selling Sunset säsong 5?

Det är ännu inte känt när vi kommer att få se seriens femte säsong och det är heller inte helt enkelt att förutspå; produktionen har tagit allt från ett år på sig till bara några månader mellan säsongssläppen. Men sett till Fitzgeralds meddelande till hennes följare lär det röra sig om en kortare väntan för fansen. Förhoppningsvis landar det nya avsnitt redan om tre-fyra månaders tid.

De fyra säsonger som är färdigställda finns idag att se på Netflix.

NÄSTA ARTIKEL