Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Se den första trailern till Resident Evil-serien

Se den första trailern till Resident Evil-serien

  • Netflix
Emil Oscar Rasmussen
Emil Oscar Rasmussen | Nyhet
12 maj 2022
Emil Oscar Rasmussen
Emil Oscar Rasmussen | Nyhet
12 maj 2022

Fansen skeptiska till Netflix Resident Evil-serie.

Netflix har släppt en trailer till sin kommande "Resident Evil"-serie – och de första reaktionerna ser ut att vara överväldigande skeptiska.

Det har blivit en hel del Resident Evil-filmer de senaste 20 åren. Få av dem har rosats och de har ofta använts som bevis på hur svårt det är att göra bra adaptioner på tv-spel. Tack vare franchisens gedigna följarskara har det trots allt ansetts vara försvarbart att fortsätta satsa på filmatiseringar inspirerade av tv-spelen.

Nästa adaptionsförsök är Netflix Resident Evil-serie, som har premiär den 14 juli. Handlingen i den nya serien kommer att utspela sig år 2036, 14 år efter att ett zombievirus brutit ut och orsakat apokalypsen. I centrum av serien hittar vi Jade Wesker (Ella Balinska) som plågas av sitt förflutna samtidigt som hon måste slåss för sin överlevnad.

Andra skådespelar i serien inkluderar Lance Reddick, Turlough Convery, Tetiana Gaidar m.fl. Netflix har skapat serien tillsammans med Andrew Dabb.

Se teaser-trailern här:

Baserat på de första reaktionerna ser många av spelseriens fans ut att vara mycket skeptiska till den kommande Netflix-serien. De tidigaste kommentarerna på sociala medier är överväldigande negativa och de flesta verkar inställda på besvikelse.

– Det här hade inte kunnat se mindre ut som Resident Evil, skriver en användare på Youtube.

– Herregud, varför kan ingen bara göra en riktig adaption av Resident Evil, skriver en annan.

Om fansens oro är befogad eller ej återstår att se efter seriens premiär, den 14 juli. Trots de till synes låga förväntningarna, verkar det finnas ett stort intresse och nyfikenhet för serien.

Totalt kommer seriens första säsong bestå av åtta avsnitt.

Mer läsning:

NÄSTA ARTIKEL