Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Star Wars

Ny Star Wars-film är på gång

Kristian Andersson | Nyhet
10 november 2022
Kristian Andersson | Nyhet
10 november 2022

Stranger Things-regissören arbetar med ett Star Wars-projekt

Shawn Levy är nästa profilstarka regissör att ta sig an ett Star Wars-projekt – det ser dock ut som om det kommer att dröja innan det får se dagens ljus.

Shawn Levy är regissören och producenten med titlar som Free Guy och Stranger Things på sina meritlista. Levy har många järn i elden och rapporteras nu vara aktuell för ännu ett stort projekt – enligt Deadline ska regissören vara redo att kasta sig in i Star Wars-galaxen för att göra en ny film inom franchisen.

I skrivande stund är det oklart när produktionen kommer att inledas, men vi lär inte få se något konkret börja materialisera sig den närmsta tiden. Just nu är Öevy nämligen upptagen med Deadpool 3 för Marvel och Disney, där han kommer att föra samman Ryan Reynolds och Hugh Jackman. Levy sägs rikta sitt fokus mot Star Wars-filmen först när han är klar med Deadpool 3, som har planerad premiär den 8 november 2024.

Levy har även samarbetat med Reynolds i både nämnda Free Guy och The Adam Project de senaste åren.

Vad den nya Star Wars-filmen kommer handla om är ännu inte känt. Det är inte enbart Levy som jobbar på nytillskott till Star Wars-universumet, då det även finns projekt på gång av Taika Watiti och Obaid-Chinoy

Mer läsning:

NÄSTA ARTIKEL