Se den officiella trailern till Blonde – Netflix Marilyn Monroe-film

Se den officiella trailern till Blonde – Netflix Marilyn Monroe-film

  • Netflix
Emil Oscar Rasmussen
28 juli 2022 kl. 16:07
ANNONS
ANNONS

Se Ana de Armas som Marilyn Monroe.

Vi närmar oss så sakteligen premiären av "Blonde", Netflix film om Marilyn Monroe med Ana de Armas i huvudrollen. Nu har streamingtjänsten släppt den officiella trailern till filmen.

Häromdagen stod det klart att Netflix Blonde kommer att ha sin världspremiär på Venedigs filmfestival under sensommaren, för att sedan bli tillgänglig på streamingtjänsten den 28 september.

Blonde är Netflix semi-biografiska drama om Marilyn Monroe, baserad på James Carol Oates bästsäljande roman. Filmen följer Monroe från barndomen till hennes glansdagar som stjärna i Hollywood, och suddar ut gränsen mellan verklighet och fiktion när den utforskar både hennes privata och offentliga liv. Huvudrollen som Monroe spelas av Ana de Armas, som just nu är aktuell med The Gray Man på Netflix.

Under våren och sensommaren har Netflix bjudit oss på sporadiska glimtar från filmen i form av stillbilder och en kortare teaser. Nu har vi äntligen bjudits även på en officiell fullängdstrailer.

Se trailern till Blonde här:

"Blonde" är både skriven och regisserad av Andrew Dominik, och utöver De Armas medverkar även flertalet andra kända namn, inklusive Adrien Brody och Bobby Cannavale.

Mer läsning:

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL