Se Ana de Armas som Marilyn Monroe i ny teaser

Se Ana de Armas som Marilyn Monroe i ny teaser

  • Netflix
Emil Oscar Rasmussen
16 juni 2022 kl. 19:06
ANNONS
ANNONS

Den första teaser-trailern för Blonde är här.

Ana de Armas kommer att spela rollen som Marilyn Monroe i den kommande Netflix-filmen "Blonde". Nu har en första teaser släppts

Den 23 september kommer Netflix-filmen Blonde. Filmen är baserad på Joyce Carol Oates roman med samma namn och är en fiktiv skildring av Marilyn Monroes liv. I filmen får vi följa stjärnans livshistoria samtidigt som skillnaderna mellan hennes privata och publika identiteter utforskas.

I huvudrollen som Marilyn Monroe kommer vi att få se Ana de Armas. Skådespelaren har medverkat i en stor mängd framgångsrika filmer de senaste åren, inklusive Blade Runner 2049, Knives Out och No Time to Die. Utöver Blonde är De Armas även aktuell med Netflix-filmen The Gray Man, som har premiär den 22 juli, och tidigare i år var hon aktuell med Deep Water

Se teasern här:

Teasern avslöjar inte alltför mycket om handlingen, men det vi bjuds på under den dryga minuten ser onekligen läckert ut.

Blonde regisseras av Andrew Dominik, som även har skrivit manuset, och i övriga roller kommer vi att få se namn som Adrien Brody, Bobby Cannavale, Sara Paxton, Garret Dillahunt och Julianne Nicholson m.fl.

Mer läsning:

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL