Scen ur Sigge Eklunds film med Zara Larsson – då har ”En del av dig” premiär

Scen ur Sigge Eklunds film med Zara Larsson – då har ”En del av dig” premiär

  • Netflix
Axel Diedrichs
06 maj 2024 kl. 19:05

Vad tror du om stjärnpoddarens regidebut?

I dag har Netflix släppt en trailer till Sigge Eklunds efterlängtade drama "En del av dig" med Zara Larsson och Edvin Ryding på rollistan. Vi får också ta del av en första scen.

Sedan ett par år tillbaka har Sigge Eklunds efterlängtade debut som filmregissör, En del av dig, varit på väg till Netflix. Berättelsen är skriven av Michaela Hamilton (Eagles, Zebrarummet) och handlar om hur det är att vara 17 år och känna hur man "går sönder av längtan". Inspelningen drog i gång förra våren och nu börjar premiären närma sig på allvar.

För att bygga upp hajpen ytterligare har streamingtjänsten nu släppt en allra första trailer, där vi får se den svenska superartisten Zara Larsson visa upp glimtar av sina skådespelartalanger. I filmen ser vi även Felicia Maxime, som spelar huvudrollen Agnes, Ida Engvoll, Alva Bratt och Young Royals-stjärnan Edvin Ryding.

Se trailern till "En del av dig" här:

Då har En del av dig premiär på Netflix

I augusti blev produktionen klar med sin inspelning och sedan dess har arbetet med klippning och redigering pågått för fullt. Nu behöver du som är spänd på att få se filmen inte vänta länge till på att den färdiga produkten ska nå Netflix. En del av dig har premiär den 31 maj. Sigge Eklund har tidigare avslöjat att filmen kommer ha en galapremiär i Los Angeles

Nöjer du dig inte med trailern? Se också en första scen ur filmen:

Vad tror du om Eklunds regidebut? Tyck gärna till på Filmtopps Facebooksida!

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL