Zara Larsson och Edvin Ryding i Netflix satsning En del av dig

Zara Larsson och Edvin Ryding i Netflix satsning En del av dig

  • Netflix
Filmtopp
15 maj 2023 kl. 10:05

Inspelningen påbörjas i Stockholm nästa vecka

Felicia Maxime, Edvin Ryding och Zara Larsson spelar huvudrollerna i den svenska filmen "En del av dig". För regin står Sigge Eklund.

En del av dig är en berättelse på liv och död om hur det är att vara 17 år och känna hur man går sönder av längtan, skriver Netflix i ett pressmeddelande. Inspelningen av filmen påbörjas i Stockholm nästa vecka och markerar Zara Larssons skådespelardebut.

Agnes (Felicia Maxime) äldre syster Julia (Zara Larsson) har allt det Agnes drömmer om: Hon är ihop med Noel, är coolast i skolan och vågar ta plats på festerna. Om bara Agnes kunde vara mer som hon.

När det som inte får hända händer vänds Agnes liv upp och ner och hon måste pånyttföda sig. Plötsligt är hon på väg att få allt hon drömt om, men till vilket pris?

Sigge Eklund En del av dig
Foto: Fredrik Wannerstedt / Netflix

En del av dig regisseras av Sigge Eklund

Felicia Maxime och Edvin Ryding har tidigare arbetat tillsammans i Young Royals och Avgrunden medan Zara Larsson gör sin skådespelardebut. Övrig rollbesättning inkluderar bland andra Ida Engvoll (Kärlek & Anarki), Mustafa Al-Mashhadani (Tunna blå linjen), Alva Bratt (Barracuda Queens), Emil Hedayat, Olivia Essén, Nikki Hanseblad och Maxwell Cunningham (One More Time).

Filmen regisseras av Sigge Eklund, som här gör sin första spelfilm som regissör. Han har tidigare regisserat Alex Schulmans föreställning Alex Schulman: Älska mig (2014).

En del av dig är producerad av Stefan H. Lindén och Alexandra Thönnersten för SF Studios. Tim King är också involverad som exekutiv producent.

"En del av dig" förväntas att ha premiär på Netflix under 2024.

Mer läsning:

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL