Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Eurovision song contest

RYKTE: Eurovision Song Contest 2 kan bli verklighet

  • Netflix
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
01 december 2020
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
01 december 2020

Nya schlagerdängor på ingång?

"Eurovision Song Contest: The Story of the Fire Saga" blev en stor tittarsuccé för Netflix. Nu går det rykten om att en uppföljare är på gång, denna gången med en ny upplaga av Melodifestivalen i fokus.

Att en schlagerkomedi med Will Farrell och Rachel McAdams i huvudrollerna skulle bli en tittarsuccé förvånar nog ingen. Särskilt inte här i Sverige där vi har en närmast bottenlös kärlek till den årliga musiktävlingen.

Eurovision Song Contest: The Story of the Fire Saga hade premiär tidigare i år och fyllde ett hål i våra hjärtan när den officiella Eurovision-tävlingen pausades på grund av det rådande världsläget.

I filmen såg vi Will Farrell och Rachel McAdams som en isländsk popduo med drömmen om att någon dag erövra Europas dansgolv med sin musik. Att ingen tror på dem, spelar inte någon roll.

När alla andra tävlande stryker med i en olycka skickas duon iväg för att representera Island och ett fiasko spås vara inom sikte. Men vad ingen vet är att Rachel McAdams har filat på en egen powerballad i smyg och lärt sig sjunga den legendariska "speorg-tonen".

Nu skriver We Got This att en uppföljare rapporteras vara på gång. De hänvisar till en säker källa, som tidigare har gett dem korrekt information, så förhoppningsvis är även detta sant.

Detaljerna kring uppföljaren är dock vaga och det enda konkreta beskedet är att Eurovision Song Contest 2 kommer att fokusera på en ny tävling.

NÄSTA ARTIKEL