Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Ratched säsong 2 – Detta vet vi

Ratched säsong 2 – Detta vet vi

  • Netflix
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
20 september 2020
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
20 september 2020

Mycket pekar på att serien kommer tillbaka.

Netflix nya skräckserie "Ratched" med Sarah Paulson har nu landat och direkt gjort succé. Är du själv ett fan av den kan vi glädja dig med att säsong 2 ser ut att vara på väg.

Den första säsongen av Netflix nya serie "Ratched" består av åtta avsnitt som följer sjuksyrran Mildred, karaktären vi känner igen från klassikern "Gökboet". Den har hittills setts av väldigt många och fansen hoppas nu på att få snabbt besked kring framtiden – får vi se Ratched säsong 2?

Recension: Ratched (säsong 1)

Lista: Alla kommande svenska Netflix-produktioner

Netflix har ännu inte bekräftat att vi får ta del av en uppföljare, men det mesta pekar på det. Till att börja med leder Ratched inte bara den svenska topplistan, utan också den internationella som streamingtjänstens mest populära serie idag

Finns det mer att berätta? 

Givetvis. 

Vi ska inte avslöja för mycket, men den första säsongen slutar med en cliffhanger, som i sin natur lämnar en öppning för mer. Det har även droppats hintar från en av seriens skådespelare. Cynthia Nixon, som spelar Gwendolyn Briggs, har i en intervju med OprahMag sagt följande: 

– Jag är lika nyfiken som någon annan på att få veta vad som händer i säsong 2. Jag är säker på att vi har många hjärtskärande stunder framför oss. 

De som kikat på Netflix nya skräckis verkar även gilla vad de sett. I skrivande stund har den övervägande positiva 7.6/10 i betyg på IMDb och 77/100 i poäng på Rotten Tomatoes

I dagsläget kan vi inte svara på när vi skulle få se Ratched säsong 2, men förhoppningsvis dröjer det inte alldeles för länge. Vi kan förvänta oss att se en fortsättning under hösten 2021.

 För fler nyheter --> Scrolla vidare!