Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Raising Dion säsong 3 – detta vet vi

Raising Dion säsong 3 – detta vet vi

  • Netflix
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
09 februari 2022
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
09 februari 2022

Kommer det en tredje säsong av Raising Dion?

Netflix populära serien om en ung pojke som får superkrafter finns i två säsonger på streamingtjänsten. Men efter den senaste säsongens avslutning är det många som är nyfikna på om det blir även en säsong 3 av "Raising Dion".

Netflix sci-fi-drama Raising Dion handlar om en ung pojke och hans mamma som en dag upptäcker att han har superkrafter. Gåvorna han numera besitter kommer med en hel del utmaningar – både för honom själv och mamman i hennes uppfostrande av honom.

Säsong 1 av Raising Dion hade premiär 2019, men vi fick vänta hela vägen till början av februari 2022 på den uppföljande säsongen. Under den perioden har serien hunnit bygga sig en gedigen skara följare och i Sverige hittade säsong 2 snabbt in på streamingtjänstens topplista över de mest sedda serierna.

Frågan är bara om seriens fans får nöja sig med de två existerande säsongerna eller om en tredje säsong är på väg?

När kommer Raising Dion säsong 3?

Med tanke på hur lång väntan det var mellan den första och andra säsongen, så var det många som garanterat tog sig an den andra säsongens samtliga avsnitt i ett svep, vilket i sin tur lett till en lika ivrig väntan på säsong 3. Men kommer den ens att bli av?

I skrivande stund är det faktiskt inte bekräftat att Raising Dion säsong 3 blir av, men du behöver nog inte oroa dig än – mycket talar för att en fortsättning väntar. Ett tydligt tecken på det är hur den andra säsongen slutade. Utan att spoila något för den som inte hunnit se säsongen kan vi säga att den sista lilla snutten i slutet på avsnitt åtta var ett tydligt bevis på att det åtminstone finns planer på fler avsnitt.

UPPDATERING: Trots öppningen för en fortsättning har Netflix nu gått ut och bekräftat att man lägger ned Raising Dion. Det kommer alltså inte att bli en tredje säsong. Uppgifterna har bekräftats av officiella källor och flera av seriens skådespelare. Netflix har inte annonserat varför serien läggs ner och beslutet har överraskat många, eftersom den andra säsongen inte setts som någon flopp.

En anledning till beslutet kan bero på att Netflix haft några månader bakom sig, med bl.a. ett minskat antal prenumeranter och en fallande kurs på börsen.

LÄS OCKSÅ:

NÄSTA ARTIKEL