Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Pretty smart säsong 2

Pretty Smart säsong 2 – Detta vet vi

  • Netflix
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
09 oktober 2021
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
09 oktober 2021

Hur ser framtiden ut för Netflix nya sitcom?

Den 8 oktober hade Netflixkomedin "Pretty Smart" premiär. Att serien snabbt har blivit en tittarfavorit är inte särskilt konstigt, men hur ser statusen ut för Pretty smart säsong 2?

Det dröjde inte länge för Netflix nya komediserie Pretty Smart att börja trenda hos streamingjänsten – men å andra sidan, varför skulle framgångarna vänta?

Serien är skapad av bland andra Doug Mand, som var en av huvudförfattarna under de tre sista säsongerna av succén How I Met Your Mother. Netflix har också varvat Jack Dolgen som skrev titellåten till sagda serie. Fans världen över har givetvis varit nyfikna på vad personerna bakom How I Met Your Mother hittar på härnäst.

Mycket talar för en fortsättning

I Pretty Smart följer vi ett gäng ungdomar som tampas med alla möjliga situationer med hög igenkänningsfaktor – precis som det ska vara i den här typen av serier. I huvudrollerna ser vi bland andra fanfavoriten Emily Osment som tidigare har setts i titlar som Spy Kids, The Kominsky Method, Family Guy och Almost Family.

Kommer Pretty Smart säsong 2 till Netflix?

Än så länge är det för tidigt för att ge ett definitivt svar på detta. Netflix brukar ge besked om sina serie först en månad efter premiär, men mycket talar för att det blir en fortsättning. Inte minst eftersom serien snabbt har hittat till en bred publik och att kreatörer bakom How I Met Your Mother är involverade.

Vad som kan vara avgörande är om serien letar sig in i Netflix topp-10 eller inte och i hur många länder.

Hur många avsnitt av Pretty Smart finns det?

Pretty Smart
Foto: Netflix.

I dagsläget finns det tio avsnitt på 30 minuter styck att njuta av och alla finns tillgängliga på Netflix. Om Netflix bestämmer sig för att förnya serien med en ny säsong, kan vi räkna med att Pretty Smart säsong 2 också kommer att bestå av tio stycken 30-minutersavsnitt. Det finns ingen anledning att tro att vi varken kommer att få mer eller mindre.

MER LÄSNING:

När kommer Pretty Smart säsong 2?

Om Netflix väljer att förnya serien, vilket vi borde få veta om drygt en månad, kan vi förvänta oss att den nya säsongen släpps under hösten 2022. Om vi har tur landar den redan under sensommaren 2022, vilket inte alls är omöjligt sett till hur somriga avsnitten i den första säsongen ändå är.

Den här artikeln uppdateras löpande och vi fyller på med mer information så fort vi har fått veta mera.

 

NÄSTA ARTIKEL