Netflix presenterar Love is Blind Sverige – ansök till programmet

Netflix presenterar Love is Blind: Sverige – ansök till programmet

  • Netflix
Filmtopp
17 november 2022 kl. 10:11

Snart kommer tittarfavoritens svenska version

Netflix bekräftar att "Love is Blind: Sverige" är på väg. För dig som vill delta har ansökan till programmet nu öppnat!

Love is Blind är den populära realityserien från USA där singlar som vill hitta kärleken och bli älskade för vilka de är väljer någon att gifta sig med – utan att någonsin ha träffat personen. Idag avslöjar Netflix att det populära dejtingprogrammet får en svensk version och att castingen till Love is Blind: Sverige har öppnat.

Om ansökan till Love is Blind Sverige 2022

Drömmer du om att få delta i det nya programmets allra första svenska säsong? Nu har du chansen. Castingprocessen är igång för singlar mellan 25-45 år. Här hittar du ansökan

Love is Blind är ett ikoniskt och unikt format som har kommit att bli ett av världens mest populära dejtingprogram. Vi är så glada att ta programmet till Sverige som Netflix första realityserie på marknaden, och ser fram emot den spännande jakten på kärlek, säger Jenny Stjernströmer Björk, chef för nordiskt innehåll på Netflix.

Love is Blind: Sverige produceras av Mastiff och inspelningen är planerad att starta nästa år. Så här säger Matilda Snöwall, VD på Mastiff, om satsningen:

– Vi är otroligt stolta och glada över att få producera ett av världens bästa dejtingprogram tillsammans med Netflix. Programmet fångar attraktionens – och till slut kärlekens – magi på ett unikt, roligt, överraskande och fängslande sätt. Om du är singel och mellan 25-45 år – överväg att söka! Du kanske hittar ditt livs kärlek.

Premiärdatumet för den kommande säsongen är ännu inte fastställt. 

Den amerikanska förlagan av "Love is Blind" hade premiär på Netflix 2020 och har kommit att bli en tittarfavorit. Den tredje säsongen hade premiär i oktober i år och formatet har även adapterats utanför USA, senast i Brasilien där den andra säsongen av "Love is Blind: Brazil" har premiär senare i år.

Mer läsning:

NÄSTA ARTIKEL