Bachelorette Sverige 2022 – alla deltagare, premiär, programledare

Premiär för Bachelorette Sverige 2022 – så var första avsnittet

  • C More
Sofie Landgren
Uppdaterad kl. 20:11 | Publicerad 14 november 2022 kl. 20:11

Ärets Bachelorette Olivia Birgerssons första möte med killarna

26-åriga Olivia Birgersson från Stockholm söker nu kärleken i "Bachelorette" Sverige 2022. Så var premiären och Olivias första möte med killarna.

I Bachelorette Sverige 2022 får vi följa Olivia Birgersson, 26, från Stockholm på hennes jakt efter att hitta mannen i sitt liv. Olivia beskriver sig själv som ett energiknippe och om hon får säga det själv, är hon dessutom väldigt rolig. 

Premiär för Bachelorette Sverige 2022 – så var första avsnittet
Olivia Birgersson. Foto: TV4.

– Efter att ha varit singel ett bra tag är jag nu redo för nästa steg i livet! Min drömkille är en trygg, rolig och omtänksam person som har glimten i ögat och inte tar livet allt för seriöst, säger Olivia Birgersson i en intervju med TV4.

I programmet kommer vi tittare att få följa en spännande kärlekshistoria som präglas av starka känslor, hjärtekrossande rosceremonier och romantiska dejter. Precis som förra året kommer programledare Malin Stenbäck att leda oss genom säsongen.

– Det är ett härligt gäng killar med olika bakgrunder och erfarenheter som har rest ner till Grekland med det gemensamma målet att vinna Olivias hjärta. Tittarna kan förvänta sig en pirrig säsong fylld av romantik, drama, tårar och oväntade överraskningar längs vägen, säger Malin till TV4.

Premiär för Bachelorette Sverige 2022 – så var första avsnittet
Rasmus Allard. Foto: TV4.

Premiär för Bachelorette Sverige 2022 – så var första avsnittet

I premiären får vi se Olivias första möte med killarna där det bjuds på entréer i alla dess former. Killarna spär på sin charm med allt från gigantiska popcornkartonger till musikframträdanden. Och i början av avsnittet ger Malin en vit ros till Olivia som hon ska ge till den kille som hon tycker har gjort bäst första intryck på henne. Det visar sig att popcorn är ett framgångsrecept när det kommer till att imponera, så det blir ingen mindre än Rasmus Allard som får den vita rosen.

Efter röda mattan är det dags för mingel och killarna måste verkligen visa framfötterna då de fått information om att även två svarta rosor kommer att delas ut och får man en av dem, ja då får man åka hem med en gång. De killar som dessvärre blir först att lämna är den 27-årige modellen Chidiegwu Chidi från Göteborg, och den 24-årige butikssäljaren Oskar Torin från Munkedal.

Intrycket från det allra första avsnittet är att Olivia är som gjord för TV, hon känns extremt världsvan och hon sitter på en välbehövlig pondus. Killarna från årets säsong av "Bachelor" Sverige 2022 ligger i lä jämfört med Olivia, och det här ser ut att bli en resa väl värd att följa.

Du följer i vanlig ordning "Bachelorette" Sverige 2022 på TV4 och Kanal sju.

Mer läsning:

 

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL