Premiärdatum för Netflix danska serie Copenhagen Cowboys

Premiärdatum för Netflix danska serie Copenhagen Cowboy

  • Netflix
Filmtopp
23 november 2022 kl. 16:11

Regisserad av Nicolas Winding Refn

Netflix delar nu med sig av premiärdatumet och en första trailer till deras kommande danska serie "Copenhagen Cowboy" som görs av hyllade Nicolas Winding Refn.

Förra året hade Netflix stora framgångar med deras danska kriminalare Kastanjemannen. Med Copenhagen Cowboy som görs av den stilbildande regissören bakom Drive, Nicolas Winding Refn, kan de ha nästa succé på gång. I dag har fått veta nära serien på sex delar kommer till Netflix, samt en första trailer att ta del av.

Copenhagen Cowboy beskrivs som en spänningsframkallande och neondränkt noir-serie. Den utspelar sig över sex avsnitt som följer den gåtfulla unga protagonisten Miu. Efter en livstid av träldom och på gränsen till en ny början, korsar hon det olycksbådande landskapet i Köpenhamns kriminella undre värld. I jakt på rättvisa och hämnd möter hon sin fiende Rakel när de ger sig ut på en odyssé genom det naturliga och övernaturliga. Det förflutna förändrar och definierar i slutändan deras framtid, eftersom de två kvinnorna upptäcker att de inte är ensamma – de är många.

Se trailern till "Copenhagen Cowboy" här:

Då har "Copenhagen Cowboy" premiär

Inte bara har vi fått en första trailer till vad som komma skall, Netflix har även bekräftat att serien har premiär den 5 januari. Om den landar lika väl som vi vågar förmåda, kan streamingtjänsten se fram emot en stark start på 2023.

Mer läsning:

NÄSTA ARTIKEL