Premiär för Familjen Addams-serien Wednesday

Premiär för Familjen Addams-serien Wednesday

  • Netflix
Filmtopp
22 november 2022 kl. 12:00

Nu kommer Tim Burtons projekt äntligen till Netflix

Den 23 november har Netflix premiär för den nya Familjen Addams-serien "Wednesday" som den berömde kreatören Tim Burton varit med och regisserat.

Den har länge varit på väg, och i morgon den 23 november är det äntligen premiär för Netflix nya Familjen Addams-serie Wednesday som Tim Burton både varit med och producerat och regisserat. 

Netflix nya satsning Wednesday (även titulerad Wednesday Addams) följer titelkaraktären när hon studerar på Nevermore Academy i en ålder där hon lär sig att hantera sina övernaturliga krafter. Samtidigt gräver hon i det stora mysterium som involverar hennes föräldrar. 

På rollistan ser vi den stigande stjärnan Jenna Ortega som Wednesday Addams. Hon fick tidigare i år sitt stora genombrott med skräckfilmerna Scream och X. Vi får även se den meriterade Hollywoodstjärnan Catherine Zeta-Jones gestalta mamma Morticia Addams. Sett till att hon inte varit i ropet allt för mycket på senare tid kan det här mycket väl bli en av hennes mer uppmärksammade roller på länge.

Se den officiella trailern till "Wednesday" här:

Tittarna kan förvänta sig värme, spänning och mycket fantasi när den egensinnige visionären Tim Burton (Beetlejuice, Big Fish, Edward Scissorhands) gör det projekt som många skulle påstå att han känns ämnad att göra. 

Den första säsongen av "Wednesday" består av åtta avsnitt som alla släpps samtidigt på Netflix.

Mer läsning:

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL